Ripsienpidennysten hoito

Moikka!
Mulla on nyt ollut kaksi kuukautta ripsienpidennykset ja oon todella tyytyväinen, että päädyin hankkimaan nämä. Pidennykset nopeuttavat meikkaamista todella paljon, enkä ollut aikaisemmin tajunnut, kuinka paljon mulla meni aikaa ripsiväriin ja rajauksiin. On myös tietenkin mukavaa näyttää huolitellulta treenatessa, eikä tarvitse pelätä ripsarien sottaantumista. 😉

Mulla oli viikko sitten kolmas huolto ja nyt yritän pitää huoltovälin neljässä viikossa. Ensimmäiset ripset lähtivät jo viikon jälkeen tippumaan ja kahden viikon päästä ne näyttivät jo aika kamalilta. Syynä tähän oli huono laittaja sekä pidennysten huolimaton hoito. Seuraavan kerran ripset laittoi eri henkilö ja lopputulos oli aivan mahtava, joka pystyi siistinä kuukauden. Sain myös näistä ripsistä paljon kehuja ulkopuolisilta, kun taas ensimmäisistä ripsistä en kuullut mitään palautetta. 😀 Viikko sitten ripset laittoi taas eri ihminen ja lopputulos oli ihan ok, mitä nyt ripset sojotti aluksi vähän eri suuntiin… Lopputulos saattaa siis vaihdella hyvin paljon riippuen ripsien laittajasta, mutta ensi kerralla aion toivoa sen parhaimman henkilön laittamaan ripset. 🙂

Ensimmäisen pidennyskuukauden jälkeen skarppasin ripsien hoidossa ja löysin itselleni sopivat hoitorutiinit. Mulla oli pari vuotta sitten pidennykset, mutta olin unohtanut, kuinka tarkkaa hoivaa ripset kaipaavat.

Näyttää siltä, että mun silmä lähtis irti 😀

Vinkkejä ripsienpidennysten hoitoon

 • Käytä ainoastaan öljyttömiä kasvojen- tai meikinpuhdistustuotteita (kts. kuva)
 • Anna liiman kuivua aina vähintään 24h huollon jälkeen
 • Poista silmämeikki vanupuikolla, jolloin saat meikin pois hellävaraisesti
 • Käytä öljyttömiä meikinpuhdistusliinoja, joilla saat poistettua meikin kastelematta ripsiä
 • Käytä hikipantaa treenatessasi, jotta ripset eivät kastuisi
 • Pidä kylpyhuoneen ovea/ikkunaa auki ollessasi suihkussa, jotta huone ei höyrysty liikaa (ripsiliima haurastuu)
 • Älä koskaan kastele ripsiä suihkussa
 • Harjaa ripset joka päivä
 • Oma meikinpuhdistusrutiinini: Jos en illalla käy suihkussa, puhdistan silmä- ja kasvomeikin meikinpuhdistusliinalla. Jos käyn suihkussa, puhdistan ensin silmämeikin vanupuikolla ja sen jälkeen puhdistan muun meikin silmien ympäriltä suihkussa kasvojenpuhdistusemulsiolla. En siis kastele ripsiä missään vaiheessa!

Mä oon joutunut luopumaan vanhasta meikinpuhdistusaineesta ja ostin tilalle Neutrogenan öljyttömän ”Visible Clear Oil Free Makeup Remover” puhdistusemulsion. Tämän lisäksi käytän Simplen öljyttömiä meikinpuhdistusliinoja sekä silmämeikinpuhdistuslappuja. Sain joskus blogin kautta testattavaksi Simplen muita tuotteita ja ihastuin tähän edulliseen, mutta laadukkaaseen tuotesarjaan niin paljon, että ostin puhdistusliinatkin kyseiseltä merkiltä. 🙂 Tykkään meikinpuhdistusliinoista todella paljon niiden tehokkuuden ja hellävaraisuuden vuoksi ja tämä onkin jo kolmas käytössä oleva paketti. Silmämeikinpuhdistuslaput sen sijaan eivät ole mitään erikoisia ja mielestäni puhdistusliinat ajavat täysin saman asian. Tämä on vain minun mielipiteeni, kun taas esimerkiksi Saara Sarvas on kehunut kyseisiä lappuja omassa blogissaan.

 

pipari

2 vastausta artikkeliin “Ripsienpidennysten hoito”

 1. Hei,

  Mitä merkkiä sun ripset on? Entä kuinka putkiä ja paksuja ne on? Ihanat! 🙂

  • Moikka,

   Kiitos! 🙂 Merkki on Glamlashes ja pituus 13mm, paksuutta en tiedä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta