Rainbow proteiinirahka

Moi!
Käytiin eilen yöllä kävelemässä keskustassa 2,5 tuntia ja fiilisteltiin maisemia sekä yön hiljaisuutta. Olin varustautunut hyvin kävelylenkkiä varten, koska otin ensi kertaa sitten viime talven Uggit käyttöön sekä pitkän toppatakin. Jaloissa oli kesällä ostamani lämpöiset pinkit collegepöksyt, jotka on vähän mauttomat, mutta sopii tyyliin. 😉 Mulle tulee kylmä ihan älyttömän helposti, mutta tällä kertaa en onneksi joutunut palelemaan ja sen vuoksi viihdyinkin ulkona normaalia pidempään.

 
 
Joka päiväinen aamupala

 

Koulussa

Mä ostin tänään Rainbow proteiinirahkan, jota en ollut aikaisemmin nähnyt kaupassa. Hintaa oli vain 0,89€, mikä tuntui todella edulliselta, kun vertaa kilpailijoiden tuotteisiin (esim. ProFeel n. 1.40-1.60€). Ravintosisällöltään rahka vaikuttaa ihan hyvältä valmistuotteeksi, eikä se sisällä keinotekoisia makeutusaineita. 160 kcal, protsku 20g, hiilareita 18g, rasvaa 0,4g, eli hiilareita aika reippaasti, mutta protskua yllättävän hyvin. Maku oli todella esanssinen, eikä olisi tehnyt mieli syödä rahkaa loppuun. Toinen makuvaihtoehto oli muistaakseni persikka tai jokin vastaava hedelmä, mutta eipä kauheasti houkuttele ostaa sitä testiin. Voisin joskus kiireessä syödä tuollaisen rahkan ihan vain alhaisen hinnan ja korkean proteiinipitoisuuden vuoksi, mutta ehkä kuitenkin maksan enemmän kilpailijoiden vastaavista tuotteista. Olisi hyvä, jos Rainbow tarjoaisi edullisemman vaihtoehdon ProFeelin kaakaon makuisesta proteiinijuomasta, koska niitä varmaan tulisi sitten ostettua. 🙂 Tykkääkö joku noista Rainbown protskurahkoista?

Nyt spinnailemaan, hop hop!

 
pipari

7 vastausta artikkeliin “Rainbow proteiinirahka”

  1. Mä en ole maistanut mansikkaa, mutta hedelmä proteiinirahkaa maistoin noin viikko sitten ensimmäisen kerran. Tykkään todella paljon, ja jäin koukkuun! 🙂 Uskaltaakohan tota mansikkaa maistaa…?

    • Kannattaa kokeilla, kun kerta tykkäsit tosta hedelmärahkasta. 🙂 Kyl mäki testaan vielä sen!

  2. Molempia testattu ja toimii tämmöselle makeanhimoitsijalle! Ainoa miinus tuo hiilarimäärä, mut kivaa vaihtelua ja edullinen 🙂

  3. Mansikkaa testasin enkä tykännyt yhtään. Oli äklö makeaa ja jäi kurkkuun kiinni. Profeel rahkoista tykkään, kun en ole niin makean perään.

  4. Mä kans pari päivää sitten testasin tota ekan kerran, kun halusin vähän perus Ehrmanniin vaihtelua – ja upposi kyllä ihan hyvin! Odotukset ei olleet liian korkeella, koska en yleensäkään erityisesti pidä tuollaisista esim. noista ProFeel-tuotteista, koska ovat niin keinotekoisen makuisia. Skyrit on jopa oikeesti tosi hyviä, mutta hinnan takia niitä ei raaski juurikaan ostella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta