Vihreät Dr.Denimit

Moikka!
Mun ympärillä on ollut viime aikoina aikamoista draamaa, eikä sen vuoksi ole huvittanut olla blogin parissa, pahoittelut siitä. :/ Otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja istahdin tähän koneen ääreen, jos joku on vaikka kaivannut juttujani. 🙂 Tänään nukuin pommiin koulusta ja päätettiin lähteä keskustaan kiertelemään kauppoja (aika hyvä vaihtoehto, eikö?). Päälle laitoin uuden S.Oliverin kevytuntsikan ja jalkaan uudet Dr Denimit, jotka ostin eilen One Waysta (löytyy myös täältä).  Mä oon ihan rakastunu noihin vihreisiin pöksyihin ja tulen varmasti käyttämään ne tulevan talven aikana ihan puhki. 🙂 Ne kuulemma näyttää sellaisilta Horse & Hound henkisiltä pöksyiltä ja pakko sanoa, että voisin mennä noille johonkin brittitallille. 😀

Päivän asu: Huivi/Burberry, takki/S.Oliver, laukku/Burberry, farkkuleggarit/Dr.Denim, saappaat/Global
Huono ilme:D Bleiseri/QS, toppi/Primark

 

 

Mä löysin Stockalta aivan ihanat tummanruskeat saappaat, jotka kuvaan järkkärillä myöhemmin. Mä koin taas materiaonnea, kun hiplailin kaikkia tyylikkäitä talvijuttuja, eikä ollut helppoa jättää kaikkia ihanuuksia kauppaan. 😀 Kävin myös syömässä Cantina Westissa, jossa on muuten todella huono valikoima kasvissyöjille, mutta lihansyöjille löytyy vaikka mitä herkkuja. Söin fajitaksia ja oli kyllä tosi nannaa. 🙂 Kyllä kelpasi pumppailla illalla Bodypumpissa hyvän tankkauksen jälkeen!

 

 

MayLash -ripsiseerumin arvonta on päättynyt ja arvon voittajan tällä viikolla jollain netin arvontakoneella. 🙂 Stay tuned! Nyt ”täytyy” lähteä pitämään leffailtaa, jee.

pipari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta