Pitsipeplum

Moi!
Olin tänään kiertelemässä kaupoissa etsien kuumeisesti jotain yläosaa huomiselle bileasulle. Olen tosiaan lähdössä huomenna ulos, mutta saa nähdä mitä siitäkin tulee, kun käyn nykyään kaksi kertaa vuodessa viihteellä… Löysin kauniin pitsipeplumin, jonka aion yhdistää mustan hameen sekä mustien sukkiksien kanssa. Tulin miettineeksi, että voiko hameen kanssa käyttää korollisia saappaita vai näyttääkö se halvalta? Hmm… Ehkä laitan varmuuden vuoksi nilkkurit.

Edestä

 

Takaa

Kävin shoppailun jälkeen spinningissä, koska en enää jaksa tätä lepoviikon liikkumattomuutta. Teki niin hyvää päästä treenaamaan ja hikoilemaan, ai että! 🙂 Tilasin muuten pari viikkoa sitten itselleni Fit -lehden ja tänään postiluukusta kilahti ensimmäinen numero, jippii! En ole juurikaan lukenut lehtiä moneen vuoteen blogien vuoksi, mutta viimeisen vuoden aikana olen tykästynyt Fitiin, koska se ei sisällä suoraan englannista käännettyjä artikkeleita, kuten moni muu treenilehti ja on muutenkin sisällöltään monipuolinen. 🙂

   
 
 
 
 
 Hauskaa viikonloppua! 🙂
 
 
 
 
 
pipari

6 vastausta artikkeliin “Pitsipeplum”

  1. Luin sun blogia joskus pari vuotta sitten ja nyt taas eksyin tänne etsiessäni tietoa liiketalouden opiskelusta englanniksi. Täytyy sanoa, että olen aivan häkeltynyt! Mikä muutos! Itsekin treenaan ja yritän syödä terveellisesti ja siinä sivussa ois tarkoitus vähän laihtuakin. Täältä sainkin ihan roppakaupalla lisämotivaatiota. Niin ja oli mulla sulle kysymyskin… Miksi päädyit opiskelemaan englanniksi suomenkielisen koulutusohjelman sijasta? Ja millainen sun englanninkielentaito oli silloin kun opiskelut aloitit? Itsekin mietin englanninkielistä linjaa, mutta vähän mietityttää oisko opiskelu kuitenkin liian haastavaa englanniksi.

    • Moikka!
      Kiitos!! 🙂

      Mä oon käyny ala-asteen ja yläasteen englanninkielisellä luokalla, joten englanninkieli ei ole ollut mulle mikään ongelma. Meidän luokalla on kai yksi, joka ei ole koskaan asunut ulkomailla tms, mutta hän oli muuten ollut aina hyvä englannissa. Eli englanninkielen on oltava todella sujuvaa, koska kaikki opetus on englanniksi, eikä suomea voi käyttää, koska ainakin meillä lähes puolet oppilaista on ulkomaailaisia. Jos kuitenkin pääset pääsykokeista läpi, on silloin enkkusi tarpeeksi hyvä. 🙂 Jos osaat kirjoittaa mistä tahansa aiheesta englanniksi ja pystyt pitämään suullisia esityksiä englannista, niin sitten varmasti pärjää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta