I love Netflix

Ihan aluksi haluan sanoa, että tämä postaus ei ole millään tavalla sponsoroitu. Toiseksi, tämä on aika random aihe liikuntaan ja terveyteen keskittyvälle blogille, mutta mitä sitten. 😀 Halusin vaan kertoa, että mä rakastan Netflixia ja se on ihan mahtava keksintö! Palvelu rantautui Suomeen noin vuosi sitten ja me otettiin kokeilukuukausi käyttöön samantien, koska olimme kuulleet siitä hyvää palautetta. Okei onhan Netflix täynnä vanhoja leffoja, jotka olet todennäköisesti nähnyt jo 100 kertaa, mutta entäs ne kaikki tv-sarjat, jotka olet missannut? Me käytetään Netflixin suomalaista- ja jenkkiversioita ja sen jenkkiversion saa tosiaan käyttöön lataamalla koneelle Netflixin lisäosan (ohjeet täältä). Oltais varmaan lopetettu palvelun käyttö kokeilukuukauden jälkeen, mutta onneksi kuultiin tuosta mahdollisuudesta käyttää jenkkien Netflixia, joka on valikoimaltaan paljon laajempi, eikä edes maksa ylimääräistä.

iPad pyörittää tosi hyvin Netflixia, joten välillä katson sillä Netflixia, jos poikaystävä on olkkarin koneella.

Netflix sanoo kilpailevansa ihmisten vapaa-ajan käytön kanssa, esimerkiksi liikunnan kanssa. Mulle Netflix ei ole mikään ongelma, enkä todellakaan jätä menemättä salille sen takia. Okei olen saattanut ”parina” yönä valvoa kolmeen asti katsoen jotain sarjaa, mutta so what. Kun tulen väsyneenä töistä kotiin, haluan vain ottaa rennosti, joten laitan Netflixin pyörimään ja makoilen sohvalla. Jos leffa tai tv-sarja ei miellytä, on helppo vaihtaa toiseen, joten on ihan sama sattuuko katsomaan 5 minuuttia huonoa leffaa. Meillä on olkkarissa käytössä poikaystävän läppäri, joka on yhdistettynä telkkaan ja se tekee Netflixin katsomisesta paljon miellyttävämpää, kun ei tarvitse tuijottaa pientä ruutua. Joskus kun halutaan katsoa eri sarjoja, mä meen kattomaan makkariin Netflixia iPadilla, koska mun oma läppäri ei jaksa pyörittää Netflixia. Palvelua voi tosiaan jakaa tietääkseni neljälle ihmiselle, eli me maksetaan tästä 4e/hlö/kk, mutta voitais jakaa tunnukset vielä vaikka kahdelle kaverille ja jakaa kustannukset. Ei olla niin tehty, mutta tää on hyvä juttu esimerkiksi perheille, jossa eri-ikäiset ihmiset saattaa haluta katsoa eri juttuja.

Eiks näytä ihan siltä, että Nasu tulis tuolta telkasta? :DD

Mä oon nyt ihan addiktoitunut Breaking Bad -sarjaan ja oon tällä hetkellä toisen tuotantokauden lopussa. Katoin joku aika sitten Orange is the New Black -sarjan loppuun ja sen jälkeen jäin kaipaamaan jotain jännittävää sarjaa, mutta onneksi löysin Breaking Badin. Noiden lisäksi olen katsonut Drop Dead Divaa, Gossip Girlia ja Pretty Little Liarsia, jotka kaikki ovat kesken. Kyllästyn nopeasti, joten katson joskus putkeen pari tuottaria jotain sarjaa ja sitten vaihtelun vuoksi vaihdan taas toiseen. Muutenkin noi kaksi viimeistä sarjaa alkaa jo olla vähän liian lapsellisia mun makuun, mutta toisaalta välillä ne on ihan hauskaa aivot narikkaan tyyppistä viihdettä. Jenkkien Netflixissa on paljon enemmän tuotantokausia sarjoista, kuin suomalaisessa, joten jo senkin takia kannattaa ladata se lisäosa. Valitettavasti en muista latauslinkkiä, mutta sen löytää googlettamalla aika helposti. Mun ultimate lempisarja on Dexter, mutta siitä ei ainakaan vielä ole julkaistu kuin viisi tuottaria, joten jään odottamaan, että Netflixin valikoima taas päivittyy.

Kukaan ei varmaan usko, että tää ei ole Netflixin kanssa yhteistyössä toteutettu postaus, mutta totta se on! 😀 Mä vaan haluun jakaa omat kokemukseni, koska oon tykänny tästä palvelusta niin paljon. Eipähän ole koskaan tylsää kotona ja aina on jokin uusi leffa katsottavana, jos haluaa pitää leffaillan!

Mitä sarjoja tai leffoja suosittelisitte katsottavaksi Netflixista?

pipari

6 vastausta artikkeliin “I love Netflix”

  1. Mä suosittelen tietysti Walking Deadia, sitä aloin alunperin katsomaan Netflixistä. Onko toi Orange is the new black oikeasti niin hyvä, että kannattaa addiktoitua? Joku sitä nimittäin kehui…

  2. Osaatko sanoa mikä lisäosa pitää ladata, jotta näkyy myös jenkki netflix?

  3. Ootko sattumoisin keksinyt miten Netflixin jenkkiversiota pystyisi käyttämään ipadilla:D?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta