Stadium -25 % ale

Missasin eilen itse Nellyn -15 %, mikä harmitti aika paljon, koska olisin halunnut tilata muutaman jutun. Tämän vuoksi halusin infota kaikille, että nyt saa -25 % alennuksen Stadiumin nettikaupasta 30.9 asti. Itse ajattelin käydä tänään sovittamassa talvijuoksureleitä Stadiumin liikkeessä ja illalla tilata tuotteet nettikaupasta alella. So smart! 😀

pipari

3 vastausta artikkeliin “Stadium -25 % ale”

  1. Oi jes kiitos tästä! Just kävin päivällä sovittamassa Niken treenikenkiä Stadiumissa ja ihanan piponkin näin matkalla. Sit tulin kotiin ja näin tän sun postauksen 😀 No tilasin, sekä kengät, että pipon…

    • Muahahhahahaha! Noei, kaipa ne rahat menee samaan paikkaan, ostaisi sitten liikkeestä tai nettikaupasta. Tulee vaan evil olo, kun käy eka sovittamassa liikkeessä ja sitte vasta tilaa netistä. 😀

    • Eiköhän ne juu samaan paikkaan mee, luulisin.. En tykkää tilata kenkiä yleensä netistä, kun mun jalat on niin oudot. Siks oli hyvä sovittaa ja myyjän avustuksella valita 😀 Myyjän joka oli vieläpä mun hyvä ystävä…toivottavasti Stadiumeissa ei oo mitään provikkapalkkauksia tai muuten saan huutia mun ystävältä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta