Hyvä fiilis

Eilen ja tänään on ollut paljon parempi fiilis ja olen onnistunut jättämään maanantain surut taakseni. Hyvä minä, jes!! 🙂 Varasin uuden tankotanssitunnin, vaikkakin jouduin jonotuslistalle. Kyllä mä ehdin sitä harrastamaan vaikka koko loppuelämäni, joten turhaan olin surullinen ja käyttäydyin hölmösti. Tein tänään läsnäoloharjoituksia ja ne saivat oloni todella rauhalliseksi ja muistelin taas, että minulla on todella paljon asioita elämässäni, joista saan olla hyvin kiitollinen. Kiitos!! Sain oloni melkein liian rauhalliseksi, että oli vaikea lähteä salille. Onneksi menin treenaamaan, koska sain tosi hyvän pumpin reisiin ja pakaroihin uudella ohjelmalla!

Mä tykkään syksystä tosi paljon, se on ihanan tunnelmallista aikaa. Nyt se syksy on oikeasti alkanut ja eilen pääsin käyttämään ensimmäistä kertaa uutta QS:n välikausitakkia, joka oli löytö kesän alennusmyynneistä. Alla lisää satunnaisia kuvia puhelimen kätköistä.

 

Katottiin Nasun kanssa Netflixistä Lemmenomalla, suosittelen!

 

Kenen söpöt tassut?
Jungle Juicen herkullinen Pumping Iron -smoothie, joka sisältää mm. mustikkaa, protskujauhetta ja mangoa
Löysin kanapalan Stockan kreikkalaisesta juustosalaatista ja sain hyvitykseksi 10 euron lahjakortin…
Kävin spinnailee ja venyttelemässä
Löysin Stadiumista niin mun näköiset tossut, että nää on ehkä pakko ostaa

 

Mielenkiintoisin tv-sarja tänä syksynä
Olin mäellä treenaamassa
Suunnittelin ostavani tämän rikkinäisen repun tilalle. Tää olis vain 19.95€ Stadiumissa.
Syvien vatsalihasten treenaamista kotisalilla

 

pipari

2 vastausta artikkeliin “Hyvä fiilis”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta