Better Bodies Tights

Moikka!
Kävin tänään spinnailemassa ja tunnin jälkeen oli sellainen fiilis, että olisin laihtunut -10kg. Huh miten hikistä puuhaa se onkaan, kun on hyvä ohjelma ja osaava ohjaaja! Mä oon ollu viimeiset pari viikkoa niin turvonnut, että on ihanaa hikoilla, kuin pieni possu! Kävin kokeilemassa myös Satsin uuden FLX -tunnin, mutta mun mielestä se oli tylsä, enkä kokenut sitä kovin hyödylliseksi. Mua harmittaa, että toi ilmeisesti tuli perinteisten venyttelytuntien tilalle, pöh. Satsilla on muitakin uusia tunteja, mutta mikään ei kuulosta erityisen mielenkiintoiselta.

Muistatteko, kun ostin vähän aikaa sitten Nellysta pinkki-mustat DOM:n treenitrikoot? Mitäs sitten kävikään käytössä? Noh, onhan ne kivan näköiset sekä hyvän tuntuiset, mutta niistä näkyy alushousut  läpi kyykätessä – awkward! Tuollaistahan ei välttämättä itse edes tule huomanneeksi, mutta onneksi poikaystäväni kertoi minulle asiasta. Eipä tule sitten noita trikoita käytettyä muuta kuin pitkien paitojen kanssa, paitsi että mulla ei ole yhtään pidempää paitaa… :c

Olen nähnyt monissa treeniblogeissa kuvia Better Bodiesin treenitrikoista ja ne näyttivät sen verran hyviltä, että päätin tilata ne ylläriylläri pinkki-mustana Fitnesstukusta. Sain fitnessmessuilta 10 euron alennuskoodin, joten sille tuli samantien käyttöä, mutta normaalisti pöksyt maksavat 79.90€.  Mua vähän arvelutti trikoiden matala vyötärö, mutta se osoittautui itseasiassa hyväksi asiaksi. Olen ehtinyt testailla näitä tositoimissa muutaman kerran ja olivat positiivinen yllätys, koska trikoot joustavat hyvin kyykätessä ja ovat tarpeeksi hengittävät. Valitettavasti näistäkin kuultaa alushousut jonkin verran läpi esim. maastavedossa, mutta toisaalta löytyykö trikoita, joista ei näkyisi mitään? Jos monet muutkin käyttävät näitä treenatessa, kehtaan minäkin!

 
 
 

Pakko sanoa, että Better Bodiesin trikoita ei ole turhaan kehuttu, koska ne ovat todella jämäkät sekä istuvat, mutta kuitenkin tarpeeksi joustavat. Mulla tuli ihan pro fiilis, kun menin nämä päällä pumppiin hhahaha. Suosittelen lämpimästi! Oonks mä muuten ihan amis, kun mua vähän himottais noi trikoot maastokuvioisena? 😀 Ei oo kauheen classyt, mut oon nähny niistä kuvia jollain mimmeillä ja ne on näyttäny makeilta. Haluisin noi trikoot myös 3/4 pituudella, mutta vaihteluksi vaikka turkoosi-mustana. Eli toisin sanoen hankintalistalla on pitkät camo tightsit ja 3/4 tightsit aquana. 😀 Treenivaatteita kertyy, mutta kyllä niitä tarvitseekin! Mua harmittaa ne DOM:n, kun jäävät todennäköisesti käyttämättä, mutta minkäs teet, kun ei tuotteen toimivuutta voi tietää ennen käyttöä. :/

// ]]> 

Kuva lainattu
Kuva lainattu

Sisältää mainoslinkkejä.

pipari

15 vastausta artikkeliin “Better Bodies Tights”

 1. Näkyykö siis stringitkin läpi ? ;o luulis että noissa maastokuvioisissa olis sen verran just kuvioo että se hajottais ikäänkuin pikkarirajat pois näkyvistä 😀

  • Siis noista näkee mitkä alushousut on. 😀 Toisaalta kuinka moni oikeesti kattoo sun takapuolta läheltä pitkään? Mutta ei oo siis niin pahat, kuin jotkut muut trikoot, joissa näkyy kaikki.

   Vaikea sanoa noista maastokuvioista, täytyis mennä sovituskopissa kyykkäilee:D

 2. Mutta voihan noita trikoita käyttää varmaan mualla kuin salilla? Vaikka ulkona tehtävissä aerobisissa, joissa harvoin kukaan roikkuu kiinni ihan niin lähellä ahteria 🙂

 3. Aattelin tänään laittaa Fitnesstukulle viimein tilausta ja tilata noi samaiset tightsit. Hyvältä näyttää sunkin päällä, noi on vaan niin kuumikset! ;D Tarvisin jeesiä vähän tossa kokovalinnassa; XS vai S? Oon 169 cm pitkä rimppakinttu jolla lihasta ei oo yhtään liikaa, ja yleensä käyttämäni koko riippuu ihan tightsien materiaalista. Esim. Niken trikoissa se on yleensä xs, koska niillä se kangas on semmosta superjoustavaa ja ohuehkoa ja lantiolta tuntuu s:t jotenki valtavilta. Sitten taas mulla on yhet Röhnischit, joissa xs oli liian pieni ku tuntu että se lantio jotenki kinnaa ihan liikaa, johtuen ehkä mun suht pitkistä sääristä. Mimmosta toi kangas oikein on? Kallistuisitko omalla kohalla mieluummin suurempaan vai pienempään kokoon? Iso kiitos 😀

  P.S: Älä vaan osta niitä camoja sit vihreinä, ne on kauheen tunkkaset! Harmaat on iha siistit! 😀

  • Tilaa XS, koska mun mielestä nää vastaa hyvin normaalia mitoitusta ja lahkeet on aika pitkät. 🙂 Kangas ei ole kovin paksua, mutta ei kauheen ohuttakaan. Sellasta jämäkkää.. ei vitsit sori oon tosi huono selittää. 😀

   Sori myöhäinen vastaus, en oo ollu viikonloppuna koneella. 😮

   Mä kelasin ostaa ne harmaana. 🙂

  • Hei! Minkä kokoset sulla nää on? Ajattelin itekki tilailla, mutta vaikee tietää, että mikä koko niistä oikeesti ois paras..

 4. Heh, mulla näkyy kaikista trikoista läpi, mutta ei se mua haittaa 😀

  Seuraavaksi meinasin ostaa Bia Brazilin pöksyt, kunhan vaan raaskiin niihin sijoittaa, 90 euroa trikoista vaan tuntuu ihan järjettömältä. Ja harmaat versiot houkuttelis myös, mutta niissä näkyy kivasta kaikki hikoilut 🙂

  Better Bodiesin camot houkuttais muakin, mutta mulla on joku asenneongelma Better Bodies -merkkiä kohtaan 😀

  • Hhahahah mullaki on ongelmia joitakin merkkejä kohtaan, eli tiedän tunteen. 😀 Mäki haluun joskus kokeilla noita Bia Brazileja. Ruoholahteen avattiin just Bodyaction, ni ehkä käyn siellä joku päivä testailee. 🙂

 5. Testasin äsken omia trikoitani ja kyykkäsin peilin edessä ja niistähän näkyy ihan kokonaan alushousut läpi! Apua, toivottavasti mun takana olevia ei oo kauheesti bodypumpissa häirinnyt katella mun alushousuja 😀 no, niistä tuli nyt sitten pelkät juoksutrikoot! Kiitos vaan vinkistä ;D

 6. Mä käytän nykyään vaan mustia stringejä noiden better bodiessien alla kun sumokyykkyä tehdessä huomasin että raidalliset alkkarit näkyi myös etupuolelta läpi 😀 onhan noi hienot pökät mutten ehkä toiste ostaisi…

 7. Hahaa 😀 Munkin mies joskus huomautti samasta asiasta 😀 Mulla on ennestään vaan BB:n leveä lahkeisia trikoita, niissä on ainakin mulle liian lyhyet lahkeet 🙁 Joutuu varmaan tilaa testiin tollaset kapea lahkeiset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta