Niken treenitossut

Kävin viikonloppuna Sellossa pyörimässä ja löysin Stadiumin alesta ihanat korallinpunaiset Niken treenitossut. Mukana tuli myös persikan sävyiset nauhat, mutta taidan toistaiseksi pitää siniset, koska ne tuovat kivasti kontrastia. Tossut on ihanan pirtsakat ja tekee mieli lähteä treenaamaan ihan vain katsomalla noita kenkiä! Ihanaa saada uusia treenikamppeita, niitä onkin tullut viimeaikoina ostettua eniten ! 🙂

 

Viime viikolla tein enemmän aerobista, koska nyt treenasin ihan vaan fiiliksen mukaan, eikä sali jostain syystä napannut. Tuloksena viime viikon treeneistä on todella kipeä selkä ja niska, hyvä että pystyn kääntämään päätä. Oon alkanut epäilemään, että mun niska-hartiakivut voi johtua ihan vaan huonoista urheilurintsikoista, jotka on jo tosi kuluneet. Oon harkinnut Shock Absorbereita, mutta en halua selkämakkaroita, jos ne puristaa niin paljon. 😮 

Liikuntasaldo 2-8.9
Ma:
Ti:  Porrastreeni jätemäellä 45min (5 krt ylös+yhden jalan hypyt 100 porrasta)
Ke: Sali 1 (selkä-takareidet-pakarat-vatsa)
To: Sali 2 (rinta-olkapäät, ojentajat)+ pyöräily 35min
Pe: –
La: Juoksulenkki 55min
Su: SatsCorePulse 55min, juoksulenkki 1h5min (n.10km)

Nyt mä lähen kirppikselle myymään mun vanhan elämän rippeitä pois. Joku L-XXL kokoinen nainen tulee olemaan tosi happy löydettyään mun aarrepöydän!

 
pipari

4 vastausta artikkeliin “Niken treenitossut”

  1. Oletko ollut tyytyväinen kenkiin? Ovatko tukevat tms? Olen harkinnut samanlaisia 🙂

    • Oon tykänny ja on ihan tukevat, tosin nää on mulle varmaan puoli kokoa liian isot. :/

  2. Argh, mun ei pitäis katsella lainkaan tuollaisia söpöjä tossukuvia koska ostoshimo vaan yltyy! Oon sellainen nainen kellä on esim. noin 15 treenikassia, tarvinko kaikkia? En…

    Hyvä blogi muutenkin, löysin tän vasta nyt mutta meni samantien mun blogin suosikkeihin 🙂 Seurantaan siis jää!

    http://musclefetish.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta