Mulla on uudet hiukset

Kävin tänään vihdoin kampaajalla ja sain hieman eloa tähän kulahtaneeseen tukkaan. Tyveen laitettiin ruskean sävyä 5 ja hiuksia vaalennettiin raidoittamalla kauttaaltaan. Ilme vaaleni taas hieman, mutta taidan tummentaa hiuksia ensi kerralla, koska näin vaaleat hiukset kaipaavat päivettyneen ihon. Latvoja siistittiin ja hiuksia leikattiin hieman rikotusti, mutta olisin ehkä halunnut vaihteeksi sivuotsiksen. Ehkä ensi kerralla en myöhästy kampaajalta, jolloin jää kunnolla aikaa vielä hiustenleikkuullekkin…

Käyn muuten Simonkylän Hiuksen Hienossa ja vaikka se onkin aika huonossa paikkaa, on se kuitenkin hinta-laatusuhteeltaan niin hyvä kampaamo, että jaksan mennä Simonkylään asti. Moniväri+leikkaus pitkille hiuksille maksoi tälläkin kertaa vain 85 euroa, mikä on ihan käsittämättömän vähän. Itse käyn Katrilla, joka on noin mun ikäinen symppis tyttö, jonka kanssa juttu onneksi luistaa hyvin, vaikka yleensä en jaksa rupatella kampaajalla. Suosittelen Hiuksen Hienoa siis ilman bloginsponsorointia tms. 🙂 Mä mietin kannattaakohan mun käydä ostamassa uutta Colour Maskia sävyssä Vanilla, kun mulla on jo Toffee ja Black tyhjän panttina. Jos tummennan hiuksia parin kuukauden päästä, jää Vanilla vähälle käytölle. Hmm.. vaikeeta. Haluisko joku suositella jotain super hoitavaa maskia värjätyille hiuksille?

Leikin vähän iPadilla tiistaina…

 

 

 

 
 

 

 

Mä ajattelin huomenna olla ahkera ja kirjoittaa postauksen otsikolla ”Vinkkejä laihduttamiseen”. Katotaan ehdinkö… Ehkä voisin kirjoittaa sen koulussa. 😀 Mulla on muuten luonnoksissa myös postaus tradenomiopinnoista, joka varmaan saattaisi kiinnostaa aika monia. Täytyisi vaan joskus saada sekin postaus valmiiksi.

Treenisaldo 26.8-1.9

Ma: Sali (Pakarat-takareidet-selkä-vatsa) valkun kanssa
Ti: Sali (Rinta-olkapäät-ojentajat)
Ke: –
To: Porrastreeni jätemäellä 45min (3krt ylös 420 askelta, 3krt lyhyet 100askel loikat)
Pe: Juoksulenkki 1h10min
La: Sali (etureidet-hauis-vatsa)
Su: Bodycombat 55min

Nyt kun mulla alko koulu, oon pudottanut treenimäärät noin 6-7krt/vko, eli sali 3-4krt/vko ja aerobinen 3-4krt/vko. Aloitan uuden valmennusjakson todennäköisesti lokakuun alussa, joten sitten saattaa hieman muuttua tämä treenirytmitys. Tällä välin haluan treenata ”vapaammin” ja aion käydä kokeilemassa mm. tankotanssia. 🙂 Mä kävin muuten sunnuntaina pitkästä aikaa bodycombatissa ja se oli niin ihanaa! Viimeksi mulla jännitty siellä entisestään niska-hartiaseutu, mutta nyt en edes ehtinyt huomata niskakipuja. Combatista tuleekin sitten tästä lähtien mun vakkari aerobinen, mikäli aikataulut sen sallivat. Mulle on tärkeetä saada jatkuvasti vaihtelua treeneihin, jotta en tee koko ajan samaa ja lopulta kyllästy. Mulla oli aika paha motivaatio-ongelma treenaamiseen viime kesänä ja alkusyksystä, mutta sitten aloin käymään jumpissa ja sain toivottua vaihtelua saliin ja lenkkeilyyn. 🙂 Onneks oon oppinut läksyni ja mietin jatkuvasti mitä kaikkea voisin seuraavaksi kokeilla ja mielestäni harrastan aika monipuolisesti eri liikuntamuotoja. Tietysti olisi hyvä saada mukaan kehonhuoltotunnit (jooga, pilates jne), mutta jotenkin mun on vaan ollut vaikea saada itseäni niihin. Arvatkaa vaan jäikö mulla käyttämättä Grouponista ostamani 10krt joogakortti? :I Bad Pipru, shame on you!

pipari

4 vastausta artikkeliin “Mulla on uudet hiukset”

  1. Ihanat noi sun uudet hiukset! Itsekin pitäisi mun hiuksille keksiä jotain, olen niiiin kyllästynyt näihin! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta