Nasun uusi tyyny

Tätä kuvaa ei ole lavastettu, vaan löysin Nasun sängystä tällaisena. 😀 Hain siis tänään iPadin ja Nasu otti laatikon heti tyynykseen. Nyt lähden salille, mutta oli vaan ensin pakko jakaa pikaisesti tämä kaikille kissafaneille. 🙂

 

 
pipari

3 vastausta artikkeliin “Nasun uusi tyyny”

  1. Hei, oon lukenu sun blogii tosi kauan ja se on ihana <3 yks toive olisi kumminkin kun siirryit fitfashioniin, että voisitko laittaa takaisin listan blogeista mitä luet? Olen niin tottunut aina klikkailemaan niitä kun olen lukenut sinulle kuulumiset että hämmentävää kun joutuu muuta kautta hakemaan 🙂

    • Kiitos paljon, kiva kun seurailet. 🙂 🙂

      Mun käsittääkseni WordPressissa ei ole sellaista blogien seuraus toimintoa, kuten bloggerissa. Voisin tietenkin kerätä tuohon blogien linkkejä, mutta siinä ei päivittyisi uusimmat postaukset tms, siinä olisi vaan blogien osoitteet. :/

    • Voi harmi, no sekin on tietty parempi kun ei mikään! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta