Kevyt toppatakki

Moips!
Mulla on nyt ollut kolme viikkoa ripsienpidennykset ja tänään kävin huollattamassa ripset. Viimeisen viikon ripset olivatkin jo todella heikossa hapessa, mutta nyt ovat onneksi taas ihanan tuuheat. 🙂 Kyllä kelpaa aamulla mennä jumppaamaan räpsyripsillä! Vielä kun kävisin pigmentoimassa kulmat ja silmät, niin sitten olisi aina huoliteltu lookki urheillessakin.

 

Mä ostin eilen Freequentin neonpinkin kevyttoppatakin (yhdyssana?), koska kevyttoppiksia on kehuttu niin paljon. Kevyttoppis on ns. ympärivuoden takki, koska se on hengittävä, mutta lämmin, tosin itse näen tuon enemmänkin syksyn ja kevyiden pakkasten takkina. Arkikäyttöön tuollainen räikeä väri olisi hieman liikaa, mutta ostinkin tämän sellaiseksi jumppaan meno -takiksi. En halua jumpan jälkeen laittaa hikisten vaatteiden päälle arkikäytössä olevaa toppista, vaan mielummin ostin erikseen tällaisen treeneihin meno takin, joka hengittää, mutta on myös lämmin talvella. Mun kaveri ihmetteli, että miksi tarvitsen erikseen takin jumppaan menemistä varten, mutta mä en näe syytä miksi en. Tietenkin eri asia, jos käy heti suihkussa jumpan jälkeen, mutta muuten en kyllä halua hikistää normikäytössä olevia takkeja. Lenkkeilessä en aio tätä tietenkään käyttää, koska tässä ei ole mitään teknisiä ominaisuuksia, mutta sopii varmasti keveytensä vuoksi kävelylenkeille. 🙂 Takin mukana tuli pieni pussukka, johon takin saa taiteltua ja sujautettua vaikka laukkuun. Otan tuosta joskus kuvan päällä, koska henkarissa ei pääse yhtään oikeuksiin.

 

 

 

 

pipari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta