Messuilua ja Suzanne Svanevik

Moi!
Kävin lauantaina fitnessmessuilla Lahdessa ja nyt on pakko myöntää, että olin todella pettynyt messuihin. Meno oli ihan kuollut ja positiivista ”fitnessenergiaa” ei näkynyt missään. Oltiin varmaan paikan päällä muutenkin huonoon aikaan, eikä nähty oikeen ketään fitnesstähtiä. Harmittaa, etten päässyt sunnuntaina katsomaan bikini fitness -kisoja, koska siellä olisi varmaan tullut koettua hieman erilaisia fiiliksiä. Olin myös pettynyt fitnessmalli kilpailuun, koska oletin kilpailusta ehkä jotain muuta. Tytöt olivat toki nättejä, mutta mielestäni perus jumppatyttöjä, joita näen aina Satsilla käydessäni. Nostan kuitenkin kaikille osallistujille hattua, että uskaltavat näyttäytyä lavalla bikineissä, koska siihen eivät kaikki pysty! Ehkä mun mielikuva sporttisesta vartalosta on muuttunut niin paljon, kun olen altistanut itseni joka päiväisille Facebookin fitness motivation kuvapläjäyksille. Harmi, etten nähnyt IFBB bikini pro Anna Virmajokea, koska hänen näkemisensä livenä olisi varmaan inspiroinut (tai pelottanut ;)).  En siis valitettavasti kokenut minkäänlaista fitness inspiraatiota tai wau -efektiä, mutta ehkä mun täytyy mennä sinne Mayorsille stalkkaamaan jotain kovakuntoisia tyttöjä. 😀

 
1 ja 5 olivat parhaita (oikealta)        

Messutuliaisena ostin kaksi isoa pakettia Goodlifen protskupatukoita, glutamiinia ja kokeilumielessä dieettinuudeleita. En ole varma oliko fiksu idea ostaa 30 protskupatukkaa, koska mä syön ne varmaan viikossa. 🙁 Jos joku muuten miettii miksi käytän glutamiinia, niin lyhyesti sanottuna glutamiini on tärkeä aminohappo ja estää lihaskudoksen menetystä. Tossa jauheessa on myös tärkeitä eaa aminohappoja, jotka aktivoivat proteiinisynteesiä ja vähentävät lihaspurkua.

 

Yks mun ultimate idoleista on crossfitstara Suzanne Svanevik, joka on aivan älyttömän hyvässä kunnossa, vahva ja hänellä on upea asenne! 17-vuotias tyttö kyykkää 100kg ja tekee maastavetoa 120kg… Pistää aika hiljaiseksi. Eniten mua viehättää Suzannen toiminnallinen keho, joka pystyy uskomattomiin suorituksiin vaivattomasti. Jos et ole nähnyt alla olevaa videota, niin katso ihmeessä! Mäkin haluun olla tollanen joskus!

Kuva lainattu.
Kuva lainattu.

 

Kuva lainattu.

pipari

10 vastausta artikkeliin “Messuilua ja Suzanne Svanevik”

 1. Hei! Minkä valmistajan tuo EAA on? Ootko sitä jo päässyt kokeilemaan? 🙂

  Olivia

 2. Mä oon nähny ton Suzannen livenä ja siinä on melkoinen pakkaus 🙂 Oletko itse ajatellut, että siirtyisit crossfitsalille treenaamaan?

  • Mä oon kade, varmaan ollut aika vaikuttava näky! Mua kiinnostais crossfit todella paljon, mutta en tiedä riittääkö aika. :/ Se on kuitenkin sellainen laji, jota haluan päästä vielä kokeilemaan.

 3. hei. olet todella kaunis ja upea. näytät puoliksi latinolta:) oletko kokonaan ihan suomalainen? ja onks sul aidosti brown eyes=?
  Sit tosta fitnesmallikisast, mitä mielt olit voittajasta, tosta blondista, oliko sust ehdottomasti paras ja super kaunis? kiitos vastauksista ja tsemppiä kuntoprojekstiis, olet tehnyt upean työn!

  • Hehe aika outoa, että kysyt, koska tunnen Elsan ja joskus vuosia sitten kuuluin exäni kautta samaan kaveriporukkaan hänen kanssaan. Aivan ihana ja positiivinen ihminen! :))

 4. Sain noita Goodlifen protskupatukoita sunnuntaina vissiin 4 kpl jonkun kaupan päälle, kaikki uppos heti samana iltana, niin törkeen hyvii <3 onneksi oli dieetistä vähän sallittua herkuttelua niin ei niin paha 😀 Eli onnittelut jos sulla vielä viikonpäästä on yksikään jäljellä 😀

  • Mä en tykänny noista yhtään, mun mielestä kuivia. 🙁 Mut oon kyl syöny jo monta. 😀 Poikaystäväki söi oman pakettinsa kahdessa päivässä. :DD

 5. Mä alotin noin kuukausi sitten crossfitin ja voin sanoa et jäin kyl heti koukkuun siihen ! On paljon mielekkäämpää ku salilla yksin oleminen. Reeneissä kaikki kannustaa toisia ja ainakin seinäjoella valkut on ihan huippuja !:)
  Ensiksi kävin On Ramp- alkeiskurssin ja tuolla käytiin erilaisia liikkeitä joissa painotettiin oikeenlaiseen tekniikkaan joten crossfit kiinnostaa niin kannattaa käydä kokeilemassa! tuolla alkeiskurssilla saa paljon hyviä vinkkejä ihan salilla reenaamiseenkin 😉 !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta