Kohti fitnessmessuja

Moi!
Huomenna olisi sitten vihdoin ne kauan odottamani Fitnessmessut Lahdessa ja nyt vähän alkaa jännittämään millainen tunnelataus siellä tulee olemaan. Olen ihaillut fitnessharrastajia jo vuosia ja halunnut mennä fitnessmessuille viimeiset pari vuotta, mutta en ole vain kehdannut. Kroppani on vieläkin kaukana sellaisesta fitness bodysta, josta haaveilen, mutta en jaksa enää siirtää tuonne messuille menemistä, vaan vihdoin menen sinne! Mun täytyy alkaa elämään sellaista elämää, kuin mitä tahdon, eikä elää mentaliteetilla ”sitten joskus…” Vähän pelottaa tulenko kokemaan jonkinlaista surua omasta hitaasta kehityksestä tms, mutta toivottavasti en. Messuille lähtemisen ideana on kuitenkin mennä hakemaan lmotivaatiota ja imemään sitä positiivista fitnessenergiaa! Toivon saavani lisäpotkua treenaamiseen, kun näen livenä upeita fitnessbeibejä ja ei varmaan tee hirveästi mieli mässäillä tuollaisten messujen jälkeen. 😉

Mulla on pientä kriisiä mun hiusten kanssa, koska en tiedä mitä aion tehdä niille. Tavallaan haluaisin katsoa miltä näytän, kun pääsen lopulliseen hiuslookkiin, jota haen, mutta toisaalta kaipaan mustia hiuksia. Raidotetut hiukset kaipaavat säännöllistä ylläpitoa ja näyttävät helposti elottomilta, kun värjäsyväli on venynyt liian pitkäksi, kuten nyt. En siis tiedä jaksanko näin ”vaikeita” hiuksia, kun mustat hiukset oli niin helppohoitoiset. Ajattelin mennä ensi viikolla kampaajalle ja varmaan päätän vasta kampaajatuolilla, mikä tulee olemaan hiusteni kohtalo. Saa toki antaa ehdotuksia (ei sinisiä hiuksia, kiitos)!

Missäköhän Nasu on?

 
 
 
”I hate everything”
 
PS. Toi kommentoinnin yhteydessä oleva Solve the problem tms poistuu vihdoin ensi viikolla, jes jes! Sitten varmaan jaksatte kommentoida, eikö? 😉
pipari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta