Moi

Heips!
Tänään on mun viimeinen lomapäivä ja tuntuu, että tarvitsisin vielä ainakin yhden viikon lomaa. Oon ollu poikkeuksellisen sosiaalinen koko loman ja ollut menossa joka päivä kahden viikon aikana. Käytiin mm. Heurekassa Body Worlds -näyttelyssä ja sen jälkeen aloin entistä enemmän arvostamaan omaa kehoani, enkä halua enää myrkyttää sitä esimerkiksi alkoholilla. Mulla on ensi viikonlopuksikin suunnitelmia (ihme), koska silloin on Lahdessa fitnessmessut, johon menen katsomaan valmentajani kilpailua lauantaina. 🙂

Paluu Lontoon matkaan, eli Lontoossa shoppailin jonkin verran, mutta vaatteita en juurikaan. Ostin ainoastaan kolme uutta yläosaa, pitsitopin, pitsitakin ja lilan shifonkitopin. Toi kuvissa näkyvä pitsitakki on kokoa 34 ja se oli viimeinen koko jäljellä, mutta se oli sen verran kiva, että ostin sen, vaikka onhan se vielä liian pieni. 😀 Onneks se on tuollaista avonaista mallia, eli ei niin pahasti huomaa, että on aika nafti. Oon päättänyt ostaa vähemmän vaatteita ja palkita itseni uudella vaattella vain silloin, kun olen onnistunut pääsemään painonpudotuksessa eteenpäin. En oikeasti tarvitse vaatteita ja mielummin käytän rahani vaikka harrastamiseen. Täytyy vaan oppia hallitsemaan ostohimoa…

 

 

 

 

 

 
 
 
Uusi lompakko 🙂
 
 
Mä otatin samanlaisen kuvan viisi vuotta myöhemmin. Ilme ei mennyt ihan kohdilleen. 😀
 

 

 

 

 
 
Tää näyttää ihan grillibroilerilta :C

 

Aika creepya, että tuolla on ihminen sisällä

 

Liikuntasaldo 12-18.8 ”Kevyt viikko” (Olin Lontoossa ke->)
Ma: Sali 2 (rinta-olkapäät-ojentajat)
Ti: Spinning 55min
Ke: –
To: Juoksulenkki 35min+kävely 35min
Pe: Juoksulenkki 60min
La:
Su: Juoksulenkki 40min

pipari

2 vastausta artikkeliin “Moi”

  1. Huhuh kun oot niin pienen ja laihannäköinen näissä kuvissa 🙂 Huomaa kyllä urheilullisen elämäntavan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta