Love Fitness t-paita

Moikka!
Olen takaisin Suomessa, mutta minulla on vielä tämä viikko lomaa, joten vielä ei tarvitse palata normaaliin arkeen. Mulla oli tosi kiva Lontoon reissu ja oli ihanaa viettää laatuaikaa ystäväni kanssa, mutta on myös mukavaa olla kotona. 🙂 Minillä oli ollut aikamoinen paniikki, kun en ollut viikkoon kotona, mutta nyt on kaikki Minin sottaamat lakanat pesty ja paikat hinkattu puhtaiksi. Mini on ollut kuin mikäkin enkeli äidin palattua kotiin, eikä mitään häiriökäyttäytymistä ole onneksi ollut havaittavissa. Voi Miniä… Meille tuli uusi valkoinen sohva matkalla ollessani ja se on nyt suojattu SoftCaren tehoaineella, joten toivottavasti pysyy puhtaana kissaperheessä (tuskin!).

Mulla kävi muuten ihan pimee juttu tiistain vastaisena yönä. Olin palannut illalla reissusta ja kesken yötä eteisen peili räsähti alas. Ääni oli aivan järkyttävä ja unissani ajattelin jonkun potkaisseen ulko-oven auki tms. Paniikissa nousin ylös ja kävin katsomassa tilanteen. Sydän hakkasi hirveää vauhtia ja vaikka huomasin kyseessä olevan vain peilin putoaminen, en pystynyt rauhoittumaan. Tuntui, että saan sydänkohtauksen ja polvistuin huonovointisena maahan. Poikaystävä luuli, että pelleilen, mutta ymmärsi tilanteen vakavuuden, kun menin tajuttomaksi. Hän sai onneksi ravisteltua minut hereille, mutta olin mennyt kasvoista vitivalkoiseksi (edes itseruskettava ei auttanut tässä ehehhe). Kompuroin vessaan oksentamaan ja sitten poikaystävä ohjeisti nostamaan jalat ylös, koska aivot eivät olleet saaneet tarpeeksi happea. Olo parani jonkin ajan kuluttua, mutta pelästyttiin aika pahasti, koska toi episodi oli niin outo, etenkin kun en ole koskaan aikaisemmin pyörtynyt tms. Mä pelkään kaikkea tosi herkästi ja mulla on ihan sairas mielikuvitus, mutta tää meni jo liian pitkälle, kun menen tajuttomaksi pelosta… Ymmärrän lääketieteellisessä mielessä, että kun nousin nopeasti pelästyneenä ja vielä kesken unien, aivot eivät saaneet tarpeeksi happea ja sydän hakkasi kovaa, minkä seurauksena sain paniikkikohtauksen ja pyörryin. Tämä tuntuu silti oudolta, koska en ollut aikaisemmin kokenut tuollaista kohtausta. Onko muille käynyt vastaavaa?

Asiasta toiseen, hain tänään postista Nellyn paketin ja olin ennen matkaa tilannut Reebokin Love Fitness t-paita sekä  Drop of Mindfullnessin Ladies Bow Yoga Leggingsit musta-pinkkinä. Mua vähän pelotti toi Reebokin paita Nellyn epäimartelevan mainoskuvan vuoksi, mutta onneksi tilasin, koska tämä on tosi kiva! (Mä en ymmärrä miksi Nelly ei käytä urheiluvaatekuvissa sporttisempia malleja, koska tämäkin t-paita vain roikkui mallin päällä.) Teeppari kaipaa ehkä jotkut pirtsakammat housut kaveriksi, mutta halusin vaihteeksi mustan treenipaidan ja mielestäni tuo teksti tulee parhaiten esille mustassa pohjassa. Rehellisesti sanottuna mun tekis mieli tilata toi myös punaisena tai keltaisena, koska mulla on selvästi pakonomainen tarve tuoda muille esille, että mä rakastan fitnesstä. 😉 Mä olin just päättänyt, etten osta mitään turhaa ennen marraskuun Lontoon reissua, mutta toisaalta treenipaitoja ei voi koskaan olla liikaa! Treenaan normaalisti kahdeksan kertaa viikossa ja koko ajan pitää olla pesemässä pyykkiä, joten on ihan kiva, että on tarpeeksi treenivaatteita.

 

 
 

 

Housut takaa

Postaus sisältää mainoslinkkejä..

pipari

6 vastausta artikkeliin “Love Fitness t-paita”

  1. Sä kun haaveilit jossain vaiheessa virkatuista raheista, niin jumppapallon päälle voi myös virkata samanlaisen päällisen. Silleen saa naamioitua ruman treenivälineen kivaksi sisustuselementiksi.

    Googlaa: jumppapallo virkattu

    • En mä osaa! 😀 Jos sä löydät jonkun käsityötaitoisen, niin mäkin mielelläni ostaisin tollaisen.

      Virkkuukoukussa -blogi myy niitä nimellä Kivi-istuin ruhtinaalliseen 295 euron hintaan. Vähän liian tyyris mulle, mut jos joku tekee halvemmalla, niin saa asiakkaan täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta