Moi

Moikka!
Huomenna olisi aika lentää kotiin ja tuntuu, että aika on vierähtänyt täällä ystäväni luona aivan liian nopeasti. Shoppailu ja kaupungilla kiertely alkoi jo kyllästyttämään, mutta olisin mielelläni jäänyt tänne vielä pidemmäksi aikaa vain olemaan. Tänään käytiin The British Museumissa ihmettelemässä mm. muumioita, mutta muuten vaan käveltiin ympäri keskustaa. Päätettiin, että tulen tänne viikonloppumatkalle loka-marraskuun aikoihin, mutta ensi kerralla aion kyllä säästää tänne kunnolla shoppailurahaa. Nyt lähdin tänne ihan extempore kahden viikon varoitusajalla ja vähän kirpaisi Harrodsissa, kun lähdin sieltä tyhjin käsin. Ensi kerralla sitten. 😉

Mä oon taas syönyt ihan hirveesti tänään, mikä mua oikeen vaivaa? 😀 Munhan piti ottaa täällä syömisten kanssa ihan järkevä linja… salee! Oon siis tosiaan syönyt aina kunnon aamiaisen (kaurapuuro+raejuusto+marjoja) sekä maustamatonta jogurttia hedelmien kera välipalaksi, mutta sen lisäksi olen syönyt kaikenlaisia herkkuja. No sentään en ole aamusta iltaan syönyt pelkkää roskaa… Tultiin just vähän aika sitten lenkille ja lähdettiin hirveessä suklaakakku morkkiksissa juoksulenkille klo 22.45. 😀 Juostiin 50min ja tämä oli tosiaan matkan kolmas lenkki. Aamulla herätään vielä juoksemaan ennen mun lähtöä, jotta saadaan vähän kompensoitua syömisiä. 😛 Onneksi kaverini tykkää nimenomaan juoksemisesta, joten täällä on saanut hyvällä omatunnolla liikkua. Mulla on tapaaminen valkun kanssa viikon päästä, joten heti tiistaina takaisin salaatti-maitorahka-raejuusto-puuro -linjalle!

 
Liikuntasaldo5-11.8
Ma: –
Ti: Juoksulenkki 45min
Ke: Sali (etureidet-hauis-vatsa), Juoksulenkki+jätemäen portaat 3krt 45min
To: Sali (rinta-olkapäät-ojentajat)
Pe:  –
La: Sali (takareidet-pakarat-selkä-vatsa), Aamuaerobinen 40min
Su: sali (rinta-olkapäät-ojentajat), Reipas kävelylenkki 50min

Kunnon matkakuvia tulossa myöhemmin… Bye!

pipari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta