Uusi koti FitFashionissa

Moikka ja lämpimästi tervetuloa! 

Siirryin tosiaan tänään tänne FitFashionille bloggaamaan ja saa nähdä miten nopeasti tulen hallitsemaan WordPressin käytön.. 🙂 Olen tosiaan käyttänyt viimeiset viisi vuotta bloggeria, joten nyt ei muuta kuin harjoittelemaan postauksien tekemistä.

Kävin aamulla salilla treenaamassa etureidet ja hauikset, vaikka olin juuri eilen illalla tekemässä olkapäätreenin. Huomasin, etten ollut vielä palautunut kunnolla, mutta piti tehdä tällainen aikataulujärjestely tulevien ripsienpidennysten vuoksi. Käyn siis tänään ne vihdoin laitattamassa ja ripsiä ei saa kastella 24 tuntiin, joten sen vuoksi tällainen rytmitys treeniin. 

 

Nyt jatkan WordPressin tutkimista, palataan myöhemmin!

pipari

3 vastausta artikkeliin “Uusi koti FitFashionissa”

  1. Uuteen osoitteeseen onnellisesti siirrytty ja laitettu se myös Blogloviniin 🙂 Kippis uudelle alulle! Sitä on näin syksyn lähestyessä liikkeellä 🙂 Olisiko kuitenkaan mitenkään mahdollista poistaa tuo solve the problem-sanasokkelo kommentoinnista, please? Kommentointi olisi helpompaa.

  2. Jee eka kommentti! 😀
    Voi vitsit, en tienny, että tossa on sellanen ärsyttävä solve juttu! En tykkää sellasista yhtään! Sitte ku oon illalla kotona koneella, ni yritän poistaa sen (jos osaan). 😉

    Kiva, että lisäsit Blogloviniin!:)

  3. Vähänkö mulla menee hermo, en osaa ottaa sitä pois, enkä löydä googlestakaan tietoa miten saisin ton veke!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta