Kellarissa

Moikka!
Heräsin tänään siihen fiilikseen, kuin rekka olisi ajanut mun päältä. Olin ihan jumissa ja lihaksia kolotti. Vedin eilen ihan älyttömän jalkatreenin Satsilla ja seuraavana päivänä kyllä huomasi, että treeni on mennyt perille. Mä en koskaan treenaa salin puolella Satsilla ja käyn ainoastaan siellä ryhmäliikuntatunneilla, koska en pidä siitä ihmismäärästä tai muiden kyylimisestä. Tein kuitenkin eilen poikkeuksen ja innostuin myös tekemään laitteissa ohjelman ulkopuolisia liikkeitä etureisille. Vietin salilla kaksi tuntia ja vitsit sitä hien määrää ja puuskutusta! Muut treenaajat katsoivat minua hieman kieroon, mutta ehkä he eivät ole tottuneet näkemään, kun nainen puuskuttaa ja treenaa… Yllättäen, joku jätkä, joka oli kyylinyt mua koko treenin ajan tuli mun taakse muka tekemään jotain, kun menin smithiin kyykkäämään. Oikeesti jotain rajaa ällöttävyydessä! Mun mielestä miehet on ällöjä. 🙁 Saatan siis alkaa käymään useammin Satsilla puntilla, koska siellä on niin kattava valikoima laitteita ja taljoja, joten saa hyvän treenin vedettyä + extraa halutessaan. Täytyy vaan sitten ajoittaa treenit aamupäivälle tai iltamyöhään, jolloin kanssatreenaajia on vähiten. Poikaystävä oli käynyt eilen Mayorsilla treenaamassa ja ajattelinkin ostaa hänelle sinne synttärilahjaksi kortin, koska siellä saa hyvää motivaatiota kanssatreenaajista. 😉 Itse en kehtaisi vielä mennä sinne treenaamaan, mutta ehkä vuoden päästä…

Normaalisti treenaan taloyhtiön kellarisalissa, jossa saan tietenkin käydä ilmaiseksi. Kynnys lähteä salille on todella matala ja tämä sali sekä loistavat ulkolenkkeilymaastot ovat olleet todella painavia tekijöitä siinä, miksi olemme viihtyneet tässä kodissa näin kauan. Kellarisali on aika pieni, varmaan noin 60 neliötä, mutta sieltä löytyy kaikki tärkeimmät treenivarustelut. Oikeastaan ainoa miinuspuoli on todella matala katto, minkä vuoksi esimerkiksi kyykkyhyppyjä ei voi tehdä. Tietenkin välillä ärsyttää, jos kanssatreenaajia on useampia, koska noin pienissä tiloissa enemmän, kuin viisi ihmistä saattaa jo häiritä esim. supersarjojen tekemistä. Olen kuitenkin oppinut mihin aikoihin käy vähiten ihmisiä ja usein saankin treenata salilla ihan yksin tai poikaystävän kanssa. 🙂 Voitte vaan kuvitella, kuinka onnellisia ollaan ”omasta” salista ja kuinka ahkerasti ollaan sitä hyödynnetty!

Taloyhtiön kellarisali (jatkuu vasemmalle). Olisin ottanut enemmän kuvia, mutta sitten salille tuli joku jätkä. 😀

Mun zöbö Fitnesstukun sheikkeri

Mun tuoma juliste motivaatioksi naisille :DD

ööö okei nolo

Mä löysin tosi hyviä videoita Fastin sivuilta ja katoin kaikki fitness aiheiset videot yksi ilta. Suosittelen katsomaan, mä ainakin opin uutta. 🙂 Jos mulla ei olisi jo hyvää valmentajaa, haluisin Minna Pajulahden valkuksi, koska hänellä tuntuu olevan aivan jäätävä tieto-taito fitneksestä! Minna on muutenkin ihan huikeessa tikissä ja onkin mielenkiintoista nähdä hänet livenä fitnessmessuilla (tai toivotaan, että nään siellä ihmisjoukossa).

Lihashuolto

Olkapäätreeni

Aerobinen harjoittelu

Pakaratreeni (tärkeä naisille!!)

Mulla alkaa muuten huomenna loma, oujeeeeeeeeee! 

pipari

7 vastausta artikkeliin “Kellarissa”

  1. Meillä on kans sali 100 m päässä, eli kynnys lähteä salille on matala! Vaikka aika pieni sali kyseessä, on siellä myös kaikki tarvittava. En enää vaihtaisi! Niin helppoa, kun voi mennä salireleet päällä ja tulla kotiin suihkuun. 🙂

  2. Alakerran sali on kyllä loistava!
    Mä tiedän niin ton ällötunteen, koitan kanssa käydä usein silloin kun on vähemmän porukkaa, mutta kuitenkin lapsiparkin rajoissa..
    Toinen, minkä huomasin tiistaina niin muutama tyttö tuijotti tosi ilkeästi ja kuiskutteli keskenään. Kyllä harmitti.

  3. Miksi ihmeessä et muka kehtaisi mennä Mayorsille treenaamaan??? En ymmärrä. Etköhän juuri siellä saisi treenata rauhassa, koska epäilenpä että siellä porukkaa kiinnostaa vain ja ainoastaan treenaus. Muualtakin kuullu että just noissa satseissa ja muissa hirveet kyylät liikenteessä. Sellainen sali missä käy vain (tai lähinnä) ”hc-treenaajia” (;D) on just paras. Kato kun ne kyylät ei myöskään kehtaa tulla sinne 😉 Että rohkeesti vaan sinne. Välillä oikein harmittaa kun olet niin kohtuuttoman ankara itseäsi kohtaan, kumpa et olisi 🙂

    • No emmä kehtaa mennä Mayorsille vielä näin amatöörinä. Tarvin vielä paljon kokemusta salitreenistä ja itsevarmuutta liikeratoihin jne. Siellä kun treenaa pk-seudun fitnesshuiput, ni en lähe nolaa sinne itteeni.. Mä tiiän, että oisin myös kateudesta vihreä, kun näkisin bikini fitness tyttöjä treenaamassa. :/ Valmentajani kanssa tosin kehtaisin mennä, mutta se olis eri asia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta