Uusia tuulia blogissa

Moips!
Olen kirjoittanut Piparin maailma -blogia jo yli viisi vuotta (nykyisessä osoitteessa pari vuotta) ja olen odottanut jo pitkään jonkinlaista tunnustusta/mahdollisuutta. Voi niitä aikoja, kun vuonna 2009 tämäkin blogi keikkui blogilistan luetuimmat -listan sijalla 20, whaaat (tällä hetkellä sijalla 96)!!! Noh, blogimaailma on niistä ajoista muuttunut dramaattisesti ja laajentunut ihan älyttömästi, eikä bloginikaan ole enää sisällöllisesti samanlainen. Viimeiset pari vuotta blogini onkin keskittynyt päivän asujen sijaan kuntoprojektini edistymiseen ja uuteen terveellisempään elämäntyylini. Siksi olikin luonnollista lähteä yhteistyöhön FitFashion -blogiportaalin kanssa, joka koostuu hyvinvointiin ja urheilulliseen elämäntyyliin keskittyvistä blogeista! Siispä 12.8 lähtien Piparin maailma löytyy osoitteesta piparinmaailma.fitfashion.fi (linkki toimii 12.8 alkaen). Olen tästä yhteistyöstä todella iloinen ja tietenkin ylpeä blogini puolesta! Fitfashion oli jo ennestään tuttu, koska seuraan sieltä mm. Mansikkapilven ja Elina Tervon blogeja. Blogini ei tule muuttumaan sisällöltään ja tulen edelleen jatkossa kirjoittamaan avoimesti hölmöjä juttujani niin kuntoprojektistani, kuin muusta elämästäni. Saatan siirron myötä innostua kirjoittamaan enemmän treeniaiheisia postauksia, mutta tämä ei ainakaan ole lähtökohtaisesti tarkoituksena.

Mulla tuli lähestulkoon nostalginen olo, kun muistelen vuotta 2008 ja blogini aloittamista. Miten kaikki sitten alkoikaan? Olin silloin todella kiinnostunut muodista ja vanhempi siskoni vinkkasi minulle eräästä ruotsalaisesta bloggaajasta ja ehdotti minulle oman blogin perustamista. Tuolloin muistan klikanneeni Sharonin blogiin irc-gallerian kautta ja päätin perustaa itsekin lifestyle -blogin blogger -alustalle. Lisäsin blogini myös blogilistalle ja siitä se kaikki sitten lähti. Kirjoitin aluksi aika paljon muotiin ja sisustamiseen liittyvistä asioista, mutta alusta alkaen blogini käsitteli jonkin verran myös liikuntaa ja terveellisiä elämäntapoja. No anyways, tässä sitä ollaan ja moni blogiani alusta alkaen seuranneista on varmaan tosi iloisia mun puolesta! Hyvä Pipru!! 🙂 Kiitos myös teille, jotka olette jaksaneet lukea höpinöitäni, on ollut jakaa niitä teidän kanssa. 🙂

”Okei nyt mä haluun vakavan kuvan.”

”Älä naurata mua!”

reps

Viikon liikuntasaldo 29.7 -4.8
Ma: Sali (rinta, olkapäät, ojentajat)
Ti: Sali (etureidet,hauis,vatsa)
Ke: Jätemäen portaat 6krt ylös (2760 askelta) 45min
To: Sali (selkä, pakarat, etu- ja takareidet)
Pe: Jätemäen portaat 5krt ylös (2300 askelta) 40min
La: Bodypump 55min
Su: Juoksulenkki tyhjään vatsaan 30min, Sali (olkapäät, rinta, hauis,ojentaja, vatsa)

Viime viikolla en ehtinyt pitämään yhtäkään lepopäivää treeneistä, koska viikon liikuntasuunnitelma petti ja jouduin vähän sumplimaan aikatauluja. Pidin kuitenkin tänään (maaanantaina) lepopäivän, koska kroppaa kolotti jo niin paljon. Nyt kun lepopäivä on pidetty heti alkuviikosta, täytyykin sitten treenata ti-su. 🙂 Ja niille jotka eivät tiedä, teen viikossa 4krt aerobista treeniä (pk-syke ja hiit) sekä 4krt salitreeniä.

pipari

22 vastausta artikkeliin “Uusia tuulia blogissa”

 1. Onnea Pipru! Olet tosi ahkerasti jaksanut blogata ja mäkin olen pysynyt mukana jo vuosia. Muistaakseni myös vanhan blogin aikaan 🙂

 2. Täällä on yksi joka on roikkunut mukana ihan alkuajoista asti! 🙂 Onnea tuosta siirtymisestä!! 🙂

  -Hanna

 3. Hieno juttu, onnittelut! Olen pitkäaikainen lukija ja ilolla seurannut saavutuksiasi tähän asti, niin myös jatkossa 🙂

 4. Oon kanssa roikkunut alkutekijöistä asti mukana, ja nyt rohjennut itsekin alottamaan jonkun sortin treeniblogia. Oot mulle kyllä ihan hillitön inspaaja, ihan vaan sen takia, että tästä blogista huokuu että tykkäät treenata kunnolla, lujaa ja oikein, mut samalla näkee ettei sun elämää oo pelkästään sitä ja se on oikeesti tosi ihailtavaa! 🙂 Keep up the good work! 🙂

  http://somethingtobelieve-tiia.blogspot.fi/

 5. Voi kuinka kaunis olet, kun hymyilet! Oon lukenut blogiasi kauan, enkä muista montaa hymykuvaa nähneeni. Näitä lisää 🙂

  • Kiitos! 🙂 Tuntuu ihan hullulta, että oot ollu mukana jo niin pitkän aikaa, wau!:O En ite jaksais mun juttuja. 😀

 6. Onnea onnea 🙂 Mäkin oon roikkunut mukana alusta saakka (ennen nimimerkki Tuuli). Muistan jo sun ihan ensimmäisen blogin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta