Messuilua

Heips!
Viikonloppu tuli ja meni ja nyt onkin ihana vain relata kotona ja heittää aivot narikkaan. Mulla oli jotenkin tosi hektinen viikonloppu, koko ajan olin menossa ja vasta nyt pääsen hengähtämään. Eilen olin aamusta bodypumpissa ja siitä lähdettiin Hyvinkäälle asuntomessuille ja etsittiin uutta sohvaa huonekaluliikkeistä. Tänään on ollut aamulenkkiä, duunia ja vielä salitreeni.

Tää on must have!

Ihana työhuone

Ihana tunnelma

Mä haluun noi kranssit

Asuntomessuilta jäi himottamaan etenkin virkatut rahit, mutta en saanut selville mistä rahit ovat peräisin. Kaverini kuitenkin vinkkasi, että Luhdan Köysi -rahista ja sitä löytyy ainakin Hobby Hallista. Meidän täytyy kuitenkin ensin ostaa sohva, koska se määrittelee rahien värit. Mielessä on näin alustavasti lämpimän beigen ja ruskean sävyiset rahit. Toisaalta jos sohva on harmaa, sopisi asuntomessujen rahit todella hyvin sävymaailmaltaan sohvaan. 🙂

Klo on nyt 23.02 ja lähden lukemaan kirjaa sänkyyn, moido!

pipari

4 vastausta artikkeliin “Messuilua”

  1. Ihana blogi ! Oot ihan liian kaunis <3
    Näin sut muuten tuolla asuntomessuilla ihan vilaukselta, olisin tullut moikkaamaan mutta en sit viittiny lähteä sun perään ;D

    • Kiitos paljon!:) Mä oisin ollu varmaan ihan paniikissa, jos oisit tullu juttelemaan, oon aika ujo tuntemattomien kanssa. 😀

  2. Heippa! Köysiraheja on ollut myytävänä ainakin Stockmannilla 🙂

    terv. Uusi lukija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta