Kisusisustusjuttu

Moips! Kaikista haastavin osio tässä postauksessa oli otsikon keksiminen, koska en tiedä onko postauksen aiheena oleva esine taulu vai mikä ja olen jumittunut pohtimaan tätä asiaa. Tää bloggaaminen on siis todella vaikeeta ja joka päivä kokee uusia haasteita!

Kiersin tänään Stockan sisustusosastolla ja bongasin söpön ja meille sopivan kisutaulujutun. Hintaa tällä jutulla oli kantiksille vain 5.25€ (6.90€), joten se lähti kassan kautta (lupaan) mukaan kotiin. En ole vielä keksinyt tälle jutulle (okei kutsutaan sitä tauluksi) eli taululle lopullista paikkaa, mutta nyt se päätyi keittiöön vitriinin ylle. Mä olin koko ajan luullut, että tossa lukee ”because I’m the cat… That’s Why!”, mutta siinä lukeekin ”That’s Way!”. Öö sori vaan, mutta mitä tolla tarkotetaan, en tajuu? Voisko joku selittää?

Mini

Mulla on ollut hirveä sisustusvimma asuntomessuilla käynnin jälkeen, enkä malta odottaa, että pääsen messuilemaan huomenna uudestaan!Jeejee! Sitä ennen kuitenkin body pumppiin tekemään yksi viikon aerobisista treeneistä. 🙂

Kuva lainattu.

Mä muuten bongasin tän äsken Stockan nettikaupasta samalla, kun etsin sieltä virkattua rahia. Eli jos joku kissafani haluaa tilata tällaisen, niin verkostakin löytyy!

pipari

2 vastausta artikkeliin “Kisusisustusjuttu”

  1. Veikkaanpa et tuo taulu on tehty jossain indokiinassa ja ne on luullu siellä kirjoittaneensa ”that’s why” mut on mennykin vähä mönkään. Haha mene ja tiedä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta