Vaateostoksiani

Moikka!
Yksi suosikki postauksista muilta bloggaajilta on vaateostosten esittely -postaukset, mutta jostain syystä unohdan itse kuvata ostoksiani tai unohdan julkaista niitä täällä. Kävin läpi joitakin ottamiani kuvia ja tässä olisi osa kesällä ostamistani vaatteista. Yleensä mulla on päällä trikoojakku ja siinä alla joku siistimpi toppi tai sitten mulla on joku rento trikootakki tai neuletakki ja siinä joku rennompi teeppari. Yleensä pukeudun todella siististi ja näytän huolitellulta, mutta joskus on kiva ottaa vähän rennommin. 🙂

Mulla on lähtenyt vaatteiden ostaminen ihan käsistä, koska ostan pari kertaa viikossa jonkun uuden vaatekappaleen. 🙁 Kaikille on kyllä käyttöä, joten mikään ei jää vain roikkumaan vaatekaappiin hintalappujen kanssa, mutta joku raja pitäisi vetää. Olenkin päättänyt, että saan tästä edes ostaa vaatteen aina, kun olen laihtunut 0,5kg. Tämä jos mikä motivoi ja palkitsee! 🙂 Jokaisesta eteenpäin menneestä 0,5kg ja uudesta lukemasta voin siis ilahduttaa itseäni shoppailemalla. Tavoitteeni on ollut pudottaa painoa vielä noin 6kg, joten enköhän pääse noihin lukemiin, kun shoppailuhimo iskee. 😉

Ostin nää myös pinkkinä 🙂

Mulla on tää sama myös pidempänä versiona ja oli pakko saada myös tää. 🙂

Tää on tosi nätti ja tyylikäs, mutta ei pääse kuvassa yhtään oikeuksiinsa. 🙁 Sopii juhlaan ja arkeen.

pipari

14 vastausta artikkeliin “Vaateostoksiani”

 1. Onhan se vähän niin, että kun herkuista säästyy rahaa niin sitten sitä on käyttää paljon kivempiin juttuihin 😀

  • Tää on vähän kakspiippunen juttu, koska joo säästää paljon, kun ei osta ylimääräisiä herkkuja. Toisaalta terveellinen ruoka on todella kallista, etenkin vihannekset ja marjat, joten en ole varma kumpi tulee edullisemmaksi. 😮

 2. Heippa,

  Mistä vadelmanpunainen paita on ostettu? Olen etsinyt juuri tuontyyppisiä työkäyttöön…

  On muuten ollut mahtavaa seurata elämäntapamuutostasi, jatka samaan malliin! 🙂

  • Joo toi on hyvä työkäyttöön vaikka. Sokokselta saa Selection mallistoa. 🙂

   Kiva kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa! 🙂

 3. Hei, mistä tuo farkkupaita, jossa on pitsiä ylhäällä, on peräisin? Ihana!

 4. Hei,Mitä vaatekokoa käytit silloin ennen tätä projektiasi ja mikä se on nyt? Mietin vain itseäni jolla projekti vasta alussa.

  • Moi, vaikea sanoa tarkkaa vaatekokoa, koska käytin liian pieniäkin vaatteita. Suunnilleen 46-48 koko ja nyt 36-38. Tsemppiä!! 🙂

 5. On ollu todella mielenkiintoista seurata elämäntapa remonttiasi. Seuraan paljon blogeja päivittäin, mutta on pakko sanoa että olet kyllä ehdottomasti rehellisin blogaaja johon olen törmännyt. Kerrot rehellisesti ja avoimesti tunteistasi ja on ihanaa kun voi tulla koneella huonona päivänä ja huomata, että en ole ainut maailmassa joka on sortunut mässäilemään ja jolla tulee välillä ahmimis ”kohtauksia”. Tykkään myös siitä, että blogisi ei ole täynnä mainoksia ja mainos postauksia. Olen seurannut blogiasia n. 3 vuotta ja voin sanoa, että todella tykkään blogistasi!

  • Kiitos aivan ihanasta ja tsemppaavasta kommentista! 🙂 Olen iloinen, että olen onnistunut välittämään itsestäni aidon ja rehellisen kuvan, koska se on juuri tarkoituskin! Kuntoprojektini on ollut täynnä epäonnistumisia ja onnistumisia, mutta tässä sitä vielä ollaan ja opitaan elämään uuden itsensä kanssa joka päivä… 🙂

   Mielestäni on kohtuullista, että bloggajat saavat näkemästään vaivasta blogia kohtaan korvauksia esimerkiksi mainostuloilla, mutta sen ei pitäisi olla bloggaamisen tärkein syy! Tämän vuoksi en ole halunnut mainostaa liikaa blogissa ja mielummin tienaan vähemmän mainoksilla, kuin karkoitan lukijoita pois. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta