Smile, it’s Simple

Moikka!
Sain keväällä blogin kautta testattavaksi brittiläisen Simple -kosmetiikkasarjan ihonhoitotuotteita. Hajusteettomien ja väriaineettomien tuotteiden luvataan sopivan herkimmillekkin ihotyypeille ja voin ainakin itse herkkäihoisena todeta niiden soveltuvan minulle. Olen ehtinyt testaamaan tuotteita parin kuukauden ajan ja olen ollut todella tyytyväinen Simple Kind To Skin Moisturising Facial Wash –kasvojenpuhdistusemulsioon ja Simple Kind To Skin Hydrating Light Moisturiser -kosteusvoiteeseen. Kasvovettä en ole vielä kokeillut, koska käytän kasvovettä vain silloin, jos minulla on ollut paljon kasvomeikkiä tai iho tuntuu erityisen epäpuhtaalta. Oikeastaan en ole koskaan ymmärtänyt kasvoveden tärkeyttä, joten voisiko joku perustella miksi sitä kannattaisi käyttää?

Kosteusvoide pääsi loppumaan viime viikolla ja kävin ostamassa uuden purkin Citymarketista. Voide olikin sopivasti alennuksessa ja maksoi vaivaiset 3,70€!! Minulla on herkkä ja kuiva iho ja olen yleensä suosinut apteekin hellävaraisia tuotteita, mutta tämä tuotesarja sopii minulle oikein hyvin. 🙂 Mielestäni tuotteen toimivuudesta kertoo paljon se, jos haluat ostaa sen uudestaan ja tuo kosteusvoide on kyllä juuri sellainen! Puhdistusemulsiota on vielä jäljellä, koska käytän sitä samanaikaisesti toisen vaahtoavan puhdistusaineen kanssa. Putsari on myös noussut suosikiksi ja puhdisti myös laivalla silmämeikinkin hellävaraisesti, kun olin unohtanut silmämeikinpuhdistusaineen kotiin. Kuukausien käytön jälkeen voinkin siis lämpimästi suositella tutustumaan Simple -tuotesarjaan ja etenkin testaamiini tuotteisiin. Tuotteissa on erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja en olisi koskaan uskonut markettikosmetiikan olevan noin laadukasta!

pipari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta