Now and then farkut

Moikka!
Olen useaan otteeseen kehunut blogissani Dr. Denim -farkkulegginsejä ja omistankin niitä nykyään neljässä eri värissä. Löysin kuitenkin Carlingista kaverini suosituksesta vieläkin paremmat mustat farkkuleggarit ja nyt haluan pistää hyvän kiertämään ja kertoa niistä teille. Googletin Now and Then merkin ja en löytänyt siitä juuri mitään tietoa, joten tämä postaus tulee varmasti olemaan hyödyllinen monille! 🙂

Jos pitää Dr. Denimin Plenty mallisista mustista farkuista, mutta on turhautunut värin nopeaan kulumiseen, suosittelen kokeilemaan Now and Then merkin Jackie mallisia farkkulegginsejä. Malli on hyvin samantapainen, kuin Plenty, mutta mielestäni vyötäröltä napakammat. Jackiet ovat materiaaliltaan siistimmät ja vähemmän legginsimäisemmät, kuin Plentyt ja sopivat hyvin siistimpäänkin tyyliin. Carlingsin myyjän mukaan näistä ei lähde väri yhtä nopeasti, kuin Dr. Denimeistä, joten toivotaan, että lupaus pitää paikkansa ja ainakin toistaiseksi väri ei ole lähtenyt kulumaan. Olen käyttänyt näitä viimeiset pari viikkoa lähes joka päivä ja kävin itseasiassa ostamassa näistä toiset kappaleet, jotta minulla olisi aina nämä käytössä, jos toiset ovat vaikka pesussa. 😀 Hintaa pöksyillä on 49.95 euroa. Näitä on kuulemma tulossa syksyllä muissakin väreissä, joten jään innolla odottamaan! Katsoin Carlingsin sivuilta lisätietoa housuista ja en itseasiassa löytänyt Jackie mallia, ainoastaan Aimeen ja Kellyn. Näistä malleista löytyi monia eri värejä ja ne näyttivät myöskin korkeavyötäröisiltä, joten nyt olen hieman confused mitä eroa näillä malleilla on ja mietin miksi myyjä ei esitellyt niitä minulle… Jos te olette asiasta viisaampia, kertokaa ihmeessä!

Now and Then farkkulegginsien plussat
+Ei polvipusseja
+Oikeasti pillit, mutta ei liian legginsimäiset
+Korkeavyötäröiset
+Mustat, ei harmahtavan mustat
+Joustavat ja miellyttävät päällä
+Malli sopii lähes kaikille (myös ”ongelmavartaloisille”), koska housut venyy ja paukkuu
+Peppu näyttää paljon paremmalta, kuin Plentyissa

Ruokaostosten ohessa Cittarin sovituskopissa päivän asu -kuva :DD

Tämä ei ollut millään tavalla sponssattu postaus tms, halusin ainostaan suositella näitä housuja teille! 🙂

pipari

18 vastausta artikkeliin “Now and then farkut”

 1. Kiitos vinkistä 🙂 Mulla on DR. Denimeitä varmaan reilu kymmenet tullut vuosien varrella hankittua ja niistä mustista tosiaan väritkulahtaa helpoiten 🙁 Täytyykin siis käydä Carlingissa testaamassa suosittelemiasi housuja! Ootko muuten huomannut, että eri väriessä Dr. Denimeissä, esim. jousto on ihan erilainen 😀 Esim. mastonvihreät ja kirkkaansiniset, sekä tummansiniset ei mulla joust juuri lainkaan, sitten taas kaikki mpunaiset (etenkin viininpunaiset) joustaa reippaastikin!!

  Tilasitko sä muuten niitä Bia Brazilin housuja?:)

  • Joo dr. Denimit joustaa erilailla riippuen farkun pesusta (väristä). Itselleni oon valinnut vain joustavampia pöksyjä. 🙂

   En oo vielä ostanut noita jumppahousuja, koska oon kesällä jumpannu vaan capritrikoilla, enkä oo kaivannu pitkiä trikoita. Syksyllä varmaan ostan ne. 🙂

 2. Oi kuinka nätti tuo mustavalkoinen paita! Saako udella, mistä olet sen löytänyt? 🙂

  • Kiitos!:) En voi kertoa, koska se on mun töistä, enkä halua kertoa blogissani työpaikkaani turvallisuus syistä. Tosin ei tuosta olisi ollutkaan enää kokoja jäljellä. 😮

 3. Hei mikä toi aivan ihana paita on mikä sulla päälläsi on? Toi valkoinen missä pitsiä.. Aivan UPEA!

  • Kiitos, tykkään tuosta topista hirveästi! 🙂 En viitsi paljastaa topin ostopaikkaa, koska se on työpaikaltani, enkä sitä halua turvallisuus syistä paljastaa. Ikinä ei voi tietää kuka blogia lukee ja moni voi laskea 1+1 ja selvittää helposti henk.koht tietoja… :/

  • joo ei oo niin pehmeet, mut kangas on ”siistimpi”, kankaan pinta on sileempi 🙂 mä menin nyt ihan hinnan mukaan kun ei tällähetkellä ole sijottaa enempää 😉 toivotaan et käytös on hyvät ja ajavat asiansa!

  • nonii 😀 päällä on ollut ja ainut miinus tulee et kerää ”nukkaa” 😀 pysyy napakasti päällä ja on siistin näköiset noin muuten. mutta en nyt ihan superhyväksi laskisi… pitää olla parantamisen varaa 😉 käytössä kuitenkin ja tuun jatkossaki pitään.

  • Musta tuntuu, että se nukan kertyminen liittyy nimenomaan tohon sileään pintaan, koska mun pöksyt ei ole keränneet nukkaa ollenkaan. 🙂 Kantsii koklaa tota Jackie mallia!

 4. Turvallisuussyyt on yhdyssana 😛 Mistäs me oltaisi tiedetty että se on sun työpaikaltasi, jos et olisi sitä kertonut? Olisit sanonut suoraan vaan ettet halua että kaikki kopioi sun tyyliä 😀

  • Haluan olla rehellinen miksi en kerro ostoksen alkuperää. Jotkutt osaa vetää johtopäätöksiä ostoksista ja on mun työpaikka ennenki arvattu, mutta en oo vaan julkaissut niitä kommentteja. Jotkut on aikamoisia salapoliiseja. Kiitos kirjoitusvirheen oikaisusta! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta