Ripsienpidennykset vai ripsiseerumi?

Revitalash -ripsiseerumini vetää tällä hetkellä viimeisiään ja olen alkanut harkitsemaan taas ripsienpidennyksiä. Minulla oli pidennykset 2010-2011 välisenä aikana ja tykkäsin niistä kovasti, mutta niissä oli tietenkin hyvät ja huonot puolensa. Jossain vaiheessa palasin hieman luonnollisempaan meikkilookkiin ja ajattelin pidennysten olevan too much, mutta nyt olen takaisin more is more -ajattelutavassa. 😀 Ehdottomasti huonoin puoli ripsienpidennyksissä oli pidennysten laitattaminen, koska tuntuu isolta vaivalta mennä johonkin kauneushoitolaan ja kököttää penkissä toimettomana pari tuntia – tylsää! Olen myös harkinnut pidennyksiä sen vuoksi, etten jaksaisi joka päivä laittaa ripsaria ja olisi mukava näyttää nätiltä myös treenatessa tai muutenkin ilman meikkiä. Ripseni ovat kasvaneet todella pitkiksi kiitos ripsiseerumin, mutta pituudesta huolimatta ripset eivät ole tuuheat ja näyttävät usein epäsiisteiltä, jos (ja kun) olen annostellut liikaa ripsaria. Ne, jotka epäilevät toimiiko Revitalash, niin voin luvata sen tehoavan todella hyvin! Minua kuitenkin huolettaa onko ripsiseerumeita ehditty tutkia tarpeeksi ja ovatko ne todella turvallisia. Saan jatkuvasti kyselyitä ripsistäni ”livenä” (ovatko omat, mitä seerumia käytän jne.), joten tuntuisi hölmöltä ottaa pidennyksiä. Toisaalta näyttävämpi ja ennen kaikkea siistimpi ripsilook houkuttelee, joten ehkä voisin kokeilla pidennyksiä kerran, ennen kuin satsaan uuteen seerumipurkkiin?

Palaanko siis takaisin ripsienpidennyksiin vai jatkanko ripsiseerumin käyttöä? (Nämä ovat ainoat vaihtoehdot ;))

Omat ripset, käytän L’oréalin Volume Lash -ripsiväriä
Omat ripset

Omat ripset (nenä palanut :D)

Ripsienpidennyksien plussat ja miinukset:
+Kauniin pitkät ja tuuheat ripset
+Meikittömänäkin huoliteltu look
+Vastalaitettuina ja lyhyellä huoltovälillä todella siistit vs. ripsiväri

-Kalliit ( Huoltoväli 4vko ja huoltohinta n. 50e eli n. 600e vuodessa)
-Huollattamisen vaiva
-Näyttävät helposti epäsiisteiltä parin viikon jälkeen laitosta
-En voi enää olla ylpeä omista pitkistä ripsistä = leimautuminen feikiksi

Ripsienpidennykset 2010

Ripsiseerumin plussat ja miinukset:
+Halvempi (maksan ripsareista keskimäärin 120e vuodessa + ripsiseerumi n. 150e yht: n. 270e vuodessa)
+Helppokäyttöinen kotona
+Luonnollisen pitkät ja kaarevat ripset
+Omat ripset, eli sinua ei leimata ”feikiksi”

-Ei testattu tarpeeksi pitkällä aika välillä onko turvallinen
-Joutuu käyttämään ripsiväriä -> ei aina siistit ripset
-Ripset eivät ole yhtä näyttävät kuin ripsienpidennykset voivat olla
-Ripset tuntuvat välillä liian pitkiltä ja/tai harvoilta riippuen kasvukaudesta

Saa myös suositella hyviä ripsienpidennys paikkoja! 🙂

pipari

32 vastausta artikkeliin “Ripsienpidennykset vai ripsiseerumi?”

 1. Mitä ikinä teetkin, lopeta tuo ripsivärin käyttö. Kukaan ei tykkää hämähäkkisripsistä.

 2. Moi! ite tein sen virheen että ensin seerumilla pitkäksi ripset kasvattaneena kävin laittamassa ripsipidennyksen ”kokeilu” mielessä uudelleen pitkästä aikaa. Ja voin ertoa että omat ripset on taas niin heikossa hapessa pidennysten jälkeen että kaduttaa niin törkeesti.

  Toisinsanoean kannattaa mielestäni vaan pyrkiä kikkailemaan eri ripsareden kanssa,käyttää tuuhentavia jne. Vaikka se tuntuu ”vaikeemmalta” on se silti parempi ripsille itselleen ja en tiedä miten helpolta tuntuu kahdesti kuukaudessa maksaa suuri summa ripsistä ja maata aloillaan pitkiä aikoja ripsien laiton yhteydessä.

  (: tässä siis vain omakohtaisia kokemuksia asiasta. En suosittele siis. Jos haluaa joskaus ripsiin ekstraa sen saa minuutissa tekoripsistä.

  • Voi ei, harmi, että sulle kävi noin. 🙁 Mulla ei omat ripset kärsineet aikoinaan pidennyksistä, joten ehkä uskallan kokeilla pidennyksiä. 🙂 En jaksa vääntää tekoripsien kanssa, enkä voisi kuvitella käyttäväni niitä arkena. 😮

 3. Mielestäni et tarvitse nyt enää kumpaakaan. Miksi tarvitsisit seerumia enää kun ripsesi ovat kasvaneet noin huiman kauniin pitkiksi? Lisäksi olen lukenut noista ripsipidennyksistä että aiheuttavat silmäsairauksia.. Hieman vähemmän ripsiväriä vain noihin omiin niin hyvä tulee 🙂

 4. Moikka,

  ihanan pitkät ripset sulla on, mutta suosittelisin panostamaan laadukkaaseen ripsiväriin. Itsellä toimii Diorin extase, joka on toki hankitahinnaltaan kalliimpi markettikamaan verrattuna, mutta joka on todella riittoisa, joten vuosikustannuksissa jäät takuulla alle 120e. 🙂 -E

  • Moikka,
   Mä oon kokeillut niin monia ripsareita ja oon todennut, että ainoastaan muutamilla ripsareilla saan pitkät ja tuuheat ripset. Monet kalliimmat ripsarit jättävät omaan makuuni liian erotellun lopputuloksen. Tuota en ole kuitenkaan koskaan kokeillut ja voisihan sitä testata joskus, mikäli en päädy pidennyksiin. Kiitos vinkistä! 🙂

 5. Olen samaa mieltä aikaisempien kanssa, lopeta ripsiseerumin käyttö ja ala käyttämään vaikkapa Kanebon 38 -ripsiväriä niin saat siistit ja erotellut ripset. Sinulla on kauniit kasvot ilman ylisuuria ripsiäkin, ja pelkkää ripsiväriä käyttämällä saat asiallisemman lookin.

 6. Kokeile Lumenen Blueberry Curl waterproof mascaraa, on paras. Taivuta ripset ja jo yksi kerros riittää pitämään ripset kauniin kaarevina koko päivän ja lopputulos on luonnollinen, eikä valu edes jumpassa.

  • Olen joskus saanut testiin tuon ripsarin ja en tykännyt siitä yhtään, ei tehnyt mitään ripsilleni. En hae luonnollista tulosta, eli ripseni saavat näyttää siltä, että niissä on ripsiväriä.

 7. Ootko kokeillu vedenkestävää ripsaria? Mulla ainakin vesiliukoinen ripsari näyttää kauheelta merkistä riippumatta mutta vedenkestävällä tulee tosi sievät.

 8. Hei vaikka mun kysymys ei liity sun kirjotukseen niin haluaisin tietää että sähän lipsut syömään herkkuja entäs liha lipsuuko sulla lihan syöntiin tietyissä tilanteissa kun sähän et syö lihaa lainkaan?

 9. Muistatko kun kirjoittelit Demi.fi:n ja olit siellä aika törkeä. Haukuit halpismeikkimerkit ja niiden käyttäjät yms.? Suakin muistellaan jollain keskustelupalstoilla. :’D

  • En kyllä muista tuollaista, olenhan itsekin käyttänyt aina myös markettikosmetiikkaa. Olen kirjoittanut demi.fi -palstalle yhdeksän vuotta sitten, joten en enää muista tarkkaan keskusteluja.

 10. Ei kumpaakaan. Ensimmäiset näyttää paakkuisilta ja irtiripset on keravat. Sinulla on kauniit kasvonpiirteet, et tarvitse paljoa 🙂

 11. Heippa, itse inhoan kanssa ’eroteltuja ja siistejä’ ripsiä, sen sijaan haluan kunnolla volyymiä! Tuntuu, ettei mikään riitä ripsipidennysten jälkeen kun ei niihinkään rahat ikuisesti riitä. Tähän astisista ripsareista ehdottomasti paras on Yves Saint Laurentin Shoking! Sillä saa täydelliset ripset! Vaikka on kallis, niin en ole kyllä ekan kokeilun jälkeen enää muita haikaillut. Luulen, että sopisi myös sinulle! Ei siis erottele, vaan tekee ripset tuuheiksi ja pitkiksi! Love it! 🙂

 12. Vau, miten pitkät ripset! Mä käytin vuosi sitten prisen kuukautta Neulash-ripsiseerumia ja ripset kasvoivat pitkiksi ja tuuheiksi ja ovat sellaisina pysyneet, vaikken nykyisin käytä ripsiin mitään. En siis usko, että seerumia on pakko käyttää koko ajan, ehkä enemmänkin kuureina.

  Itsekin tykkään näyttävistä ja tuuheista ripsistä ja oonkin kokeilujen kautta löytänyt ihan sairaan hyvän ja edullisen ripsarin eli Rimmelin day 2 night -ripsivärin. Itse käytän vain putkilon volume-osaa, lenght-osaa ei tule käytettyä juuri lainkaan. Saan todella ”isot” ripset siten, että taivutan ripset ensin metallisella taivuttimella, laitan sitten kerroksen vähän vanhempaa ripsaria (tekee ripsistä paksut ja jämäkät), annan kuivua hetken ja lisään päälle kerroksen tai pari uudempaa ripsiväriä, joka tekee ripsistä sileät. Ei jää kökköjä näin. Lopuksi vielä taivutan ripset paristolla toimivalla, lämmitettävällä taivuttimella, joka on ripsille hellävarainen.

  Ansku

 13. paras ripsari on MaxFactor clump defy. itse käytän seerumia ja tota ja hyvät on. tulee kaarta ja pituutta

 14. Voi jee miten pitkät ripset!!! Mulla makaa tuolla meikkipussissa kanssa ripsiseerumi, jota en tietenkään ikinä muista käyttää! Mulla oli kans ainakin vuoden putkeen viime kerralla ne pidennykset, mutta sun tavoin tuntuu jotenkin hirveen työläältä mennä sinne plintille kököttään tunniksi. Mulla vaan on nää omat ripset niin lyhyet ja tönköt ja mäkin tykkään tollasista vähän övereistä ripsistä :D.
  Mulla ainoa ripsari joka toimii on ollut tähän asti Lorealin Telescopic vedenkestävänä mutta lopettivat tietenkin sen valmistuksen…Mun on pakko käyttää vedenkestävää, kun on niin tönköt ripset. Mutta IMO et sä tarvii mitään pidennyksiä enää!!!

 15. hei. en tiedä kaipaatko enää vinkkejä, mutta itse oon käyttänyt Revitalashin ripsiväriä ja tykkään siitä todella paljon! Ripsivärin alle laitan Revitalashin primerin (ns. ripsivärin pohjustusaine), joka tekee ripsistä vielä näyttävämmät ja sen avulla ripsiväri ei paakkuunnu Nyt olen myös käyttäny Revitalashin seerumia 3vko, tuloksia odotellessa :)) ps. ihanat ripset sinulla! Toiv itse saisin samanlaista tulosta, omat ripset aivan tikkusuorat :”

 16. Vaikka tämä onkin vanha keskusteluketju, mieli tekee pari kommenttia heittää.
  Eli – Miksi ihmeessä pitää kuvitella ylipitkien ripsien olevan hyvän näköiset.. Mielipide toki.., minusta hyvät ripset ovat sopivan pitkät/tuuheat , terveet ja luonnolliset.
  Ja miksi tässä (toki jo muutaman vuoden takainen teksti) ei ymmärretä olettaa sitä että tekoripset (liima) on tosiaan haitallista. Todetaan kyllä pieni huoli ripsiseerumin mahdollista haitoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta