Batisten kuivashampoo

Ehkä ärsyttävin asia siinä, että haluaa treenata aamulla ennen töitä tai koulua on se, että treenin jälkeen täytyy ehtiä käydä suihkussa. Suihkun jälkeen on tukala laittautua etenkin näin kesällä ja on todella aikaa vievää kuivata pitkiä hiuksia. Löysin kuitenkin laivalta (ja myöhemmin maista Kicksista) todella hyvän tuotteen tähän ongelmaan, Batisen kuivashampoon kookoksen tuoksuisena. Ajatuksena ei välttämättä ole kovin ihastuttava, että jättää hikiset hiukset pesemättä, mutta onpahan ainakin kiireisinä aamuina hyvä hätäratkaisu. 😉

Treenin jälkeen…


Kuivashampoo kehiin…

Valmiit hiukset…

pipari

6 vastausta artikkeliin “Batisten kuivashampoo”

  1. Onhan se ajatuksena vähän inhottava, mutta totuus on että ei se hiki puhtaissa hiuksissa mitään LIKAA ole, joten mielestäni on ihan ok hoitaa hikitukka kuivashampoolla 🙂 Itselläni tosin 95 % kaikesta hikoilusta tapahtuu otsa-pää-niska-alueella, joten joskus tukka on niin märkä että on oikeastaan ihan sama pesenkö ne hiuksetkin siinä samalla 😀

    • Mullakin hikoo just niska ja otsa pahiten, mutta annan sen hien kuivua ja vaikka föönään & käytän kuivashampoota – yök! 😀 Mutta jos pesisin hiukset aina treenin jälkeen, ei mulla olisi kauaa pitkää tukkaa. :/

  2. Mä oon myös turvautunut tähän kikkaan! Mulla on pitkät hiukset joita säännöllisesti vaalennan, joten jos haluan että ne pysyvät hyväkuntoisina, en voi pestä niitä joka päivä. Liikuntaa kuitenkin tulee harrastettua melkeinpä päivittäin, joten tällaiset pesuväliä pidentävät ”ällöttävät niksit” ovat tarpeen 😀 Lopputulos on kuitenkin ihan siistin näköinen varsinkin jos tekee just jonkun nutturan, ja en usko että kukaan tajuaa että siinä on samalla tukalla eilen huidottu menemään lenkkipolulla.

    • Jos hiukset on värjätty tai etenkin vaalennettu, ei parane kovin usein pestä hiuksia. Miehillä on niin helppoa, kun hiukset on lyhyet (nopeat pestä ja kuivata) ja usein miehillä ei ole edes hiuksia värjätty. Ollappa mies. 😀 Naiset joutuu heittää hätänutturan. 😉

  3. Batisten kuivashampoo on ollu mun lemppari jo yli vuoden, etenkin tuo kookoksen tuoksuinen ja pois en vaihda. 🙂 Aina välillä tulee kokeiltua muitakin, mm. Lorkun uutta ja Kicksin omaa merkkiä ja huteja oli.. inhottavan lähmäinen lopputulos (tai sitten Batisteen tottuneena laitoin liikaa).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta