Ongelmia juhlamekon kanssa

Moikka!
Olen ensi viikolla menossa häihinja olen löytänyt tilaisuutta varten ihanan haalean turkoosin mekon, jossa tunnen itseni ihan prinsessaksi. 🙂 Mekko on näyttävä, koska siinä on takaa pidempi helma ja malli on muutenkin minulle istuva sekä imarteleva. Ongelmana kuitenkin on se, että tarvitsen mekon kaveriksi joko boleron tai huivin, mutta en ole vielä löytänyt sopivaa. Mielessäni on vaalea, läpikuultava bolero tai huivi, mutta kaikki vastaan tulleet bolerot ovat mustia ja huivit halvan näköisiä. Nyt kaipaan vinkkejä! Minulla on musta bolero ostettuna hätävaraksi, mutta en haluaisi laittaa mustaa yläosaa, koska se näyttää tunkkaiselta. Mielestäni huivit ovat aika mummoja juhlapukeutumisessa, mutta ehkä bolero on liikaa kesällä? Ajattelin myös ostaa slimmaavan alusmekon tms, joten jos joku osaa vinkata hyvää sellaista, niin pliis auttakaa. Mulla ei ole kivoja kenkiäkään, joten joudun varmaan laittamaan mustat korkkarit. 🙁

Olen muuten leikitellyt ajatuksella, että menisin suihkurusketukseen häitä edeltävänä päivänä, mutta pelkään huonoa lopputulosta kuivan ihoni vuoksi. :/ Olen käynyt viimeksi suihkurusketuksessa vuonna 2004, joten eiköhän suihkurusketuksessa pitäisi olla tapahtunut kehitystä yhdeksässä vuodessa… 

pipari

14 vastausta artikkeliin “Ongelmia juhlamekon kanssa”

    • Mä olen omassa elämässäni pääosassa ja tottakai välitän siitä miltä näytän! Jos suunnittelisin laittavani päälle esim. valkoisen mekon, olisi se epäkohteliasta. En kuitenkaan ymmärrä mentaliteettia, ettei saisi panostaa asuunsa tai suunnitella sitä etukäteen. Minusta on ihana laittautua ja häät ovat sopiva tilaisuus sellaiseen.

    • En ymmärrä tuota anonyymin kommenttia, eikö se ole nimenomaan kohteliasta juhlien järjestäjääkin kohtaan olla panostanut pukeutumiseensa, ei kai se tee kenestäkään mitään ”huomionvarastajaa”. 😀 Mekko on ihana etkä edes tarvitse mitään slimmaavia alusasuja!

  1. Morsiuspukuliikkeestä valkoinen pitsibolero.. sopisi todella kauniisti tuon mekon kanssa 🙂

  2. Kuvien perusteella olet saanut jo väriä pintaan, joten jättäisin ruiskutuksen pois, jottei päivä mene pilalle jos se epäonnistuísi ja saisit läikikkään ihon ja jotuisit peittämään mekon avaran yläosan pakolla huivilla/bolerolla

  3. Ihanan värinen ja mallinen mekko! Tuo väri sopii sun tummiin hiuksiin niin hienosti. Itse voisin kyllä laittaa mustat asusteet tuon mekon kanssa; eli kengät, boleron ja laukun. Lindexillä olen ainakin nähnyt sellaisia ”shaping”-alusmekkoja.

    • Kiitos! 🙂 Mä kävin hypistelemässä noita shaping -alusmekkoja, mutta jäi vielä ostamatta. Tulin miettineeksi, että ehkä on vain parempi treenata läskit pois, eikä vain yrittää peittää niitä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta