Hyvää juhannusta!

Moikka!

Olen kohta lähdössä mökille juhannuksen viettoon, mutta halusin tulla toivottamaan teille vielä hauskat juhannukset! 🙂 Tekisi hirveästi mieli syödä herkkuja juhannuksen vuoksi (tilaisuus tekee varkaan), mutta ei, ei ei! Bad Pipru! Otan lenkkikamat mukaan mökille ja lähdetään siellä porukalla lenkille, joten en unohda projektiani edes juhannuksena. 🙂

Eilen aloitin päiväni Bodypumpilla ja oli kivaa vaihtelua tehdä uutta ohjelmaa. Laitoin aika pienet painot tankoon, koska en aio enää rasittaa itseäni turhaan pumpissa isoilla painoilla. Bodypump on kuitenkin aerobinen treeni, joten ei pidä jumittaa itseään pumppaamalla 30kg tangolla koko tuntia läpi. Salitreeni on sitten erikseen ja lihas kasvaa lyhyissa sarjoissa mahd. isoilla painoilla! Olen tehnyt sen virheen aikaisemmin, että tein pumpissa liian isoilla painoilla ja sain vain itseni jumiin, joten nyt ollaan viisaampia. 🙂 Tykkään kuitenkin pumppitunneista ihan älyttömästi, joten en aio tätä rakasta tuntia jättää pois treeneistäni, mutta pyrin käymään jatkossa monipuolisemmin ryhmäliikuntatunneilla (spinning, satscorepulse, sats energy jne).

Näytän ihan pojalta 😀

Uudet lenkkarit 🙂

Ihanaa ja energistä juhannusta kaikille! 🙂

pipari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta