Uusi elämä alkaa

Huomenta! Tänään on se päivä, kun pitkän odotuksen jälkeen valmennukseni alkaa ja on aika kääntää uusi sivu elämässä. Jännittää ihan hirveästi!!!!!! Saatan ottaa tämän pikkasen liian vakavasti, mutta oikeastaan tämä on tällä hetkellä tärkein asia elämässäni perheeni jälkeen, joten tottakai tässä on paljon pelissä. Minulla on sellainen fiilis, että nyt tai ei koskaan! Minun ei pidä kuitenkaan ottaa liikaa stressiä tästä projektista, vaan yksinkertaisesti uskoa siihen 100 % ja antaa kaikkeni ilman itkemistä ja valittamista. Isoin virhe mitä olen tehnyt kuntoprojektini aikana on itseni solvaaminen ja asioista valittaminen. Tyyliin ”tää on niin vaikeeta” tai ”on mahdotonta laihduttaa ja yrittää samalla elää normaalia elämää” tai ”laihduttaminen on pelkkää kärsimystä ja olen tuomittu ikuiseen painon tarkkailuun”. Otan väliprojektiksi tämän 3kk ajanjakson ja katson mitä ammattilainen saa minusta irti. Toivon kovasti, että meillä synkkaa hyvin, koska koen sen tärkeäksi osaksi valmennusta. En haluaisi pt:ksi tylyttäjää, vaan kannustavan ja omalla esimerkillään inspiroivan ihmisen. En tiedä vielä viitsinkö kertoa valmentajani nimeä, ehkä jakson loputtua ja hänen luvalla, mutta kyseessä on tosiaan ifbb bikini fitness kilpailija. 🙂

Tää on mun tavote! Kuva lainattu.

 Sain käsiini eilen uuden ruokavalion sekä kolmijakoisen treeniohjelman. Tulevassa ruokavaliossa, jonka aloitan tänään on makrojakauma 37 % proteiini, 35 % hiilihydraatti ja 28 % rasva ja kaloreita noin 1950 kcal. Tulen treenaamaan kahdeksan kertaa viikossa salia, jumppaa, mäkitreeniä ja juoksua (+jooga). Eli mistään kidutuksesta ei todellakaan tule olemaan kyse, mutta varmasti myös vaatii itsekuria ja suunnitelmallisuutta. Tämän on pakko onnistua ja tietoisesti kerron tästä blogissani, jotta ”joudun” kokemaan onnistumisen painetta ja olen jollain tavalla tilivelvollinen kehityksestäni. Valmennuksessa on myös merkittävä rahallinen panostus ja tämän takia jää varmaan ulkomaanmatkakin kesällä tekemättä, mutta koen tämän tärkeämmäksi! Kyllä sitten kelpaa syksymmällä lähteä lämpimään, kun on kroppa paremmassa kunnossa. 🙂

Musta tuntuu, että oon ostanut aika paljon kaikenlaisia treenivaatteita lähiaikoina, etenkin t-paitoja. Järjestelin tänään treenivaatteeni ja heitin joitakin liian isoiksi jääneitä vaatteita pois. Laskin, että minulla on tällä hetkellä 12 treeni t-paitaa, mutta tykkään käyttää vain kuutta niistä. Eli puolet t-paidoista on käytössä vain joskus ja syy sille on esimerkiksi huonoksi todettu materiaali, huono istuvuus, liian lyhyt helma tms. Toisin sanoen, vaikka olen nyt ostanut treenipaitoja, tulevat ne tarpeeseen! (Selitys tehty perheelleni, jotka eivät tykkää siitä, että ostan niin paljon vaatteita. ;)) Mulla on muuten myös uusia treenipantoja, joita siskoni osti minulle. Pakkauksessa taitaa tulla kuusi kappaletta, mutta jaoimme siskon kanssa pakkauksen ja minä sain kolme pantaa. Panta pysyi ihan hyvin päässä treenin ajan, mutta laitoin pinnin taakse estääkseni liukumista ja jouduin kerran korjaamaan pannan asentoa. Pantoja saa Stadiumista jos kiinnostaa ja suosittelen näitä etenkin niille, joilla otsatukka tuppaa tulemaan eteen treenatessa. 🙂

Uusi treenipaita 13 eurolla Adidaksen outletista 🙂
Bongaa Mini kuvasta. Panta on muuten väärin päin, ooops.
Sali-Pirjo vauhdissa
Tsemppipeukku terveisin Pipru 😀

pipari

6 vastausta artikkeliin “Uusi elämä alkaa”

  1. Muista toki että noiden kuvien kaltaisen peban saamiseen vaikuttaa kovasti myös geenit, ja kaikille se ei vain ole mahdollista (oli ruokavalio ja treeni mitä tahansa). Toki kaikilla on silti mahdollisuus jonkinlaiseen takamukseen, toisilla helpommin kuin osalla 🙂

    Onnea projektiin!!!

  2. Mutta sähän paljastit jo, kenestä on kysymys. :)Suomessa on ainoastaan yksi Bikini Fitness -ammattilainen, eli Anna Virmajoki. Ellei sitten valmentajasi ole ulkomailta…?

    • Oho, my bad. Virmajoki on tosiaan ainoa ifbb pro. Valmentajani on ifbb bikini fitness kilpailija ja virmajoen kilpakumppani. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta