Treenivaatelöytöjä

Moikka!
Mä oon iha mestari tekemään alesta hyviä löytöjä ja todella harvoin ostan enää mitää normaalihintaisena. Nykyään on perinteisten alemyyntien lisäksi mitä lie mid season alennuksia ja erikoistarjouksia jatkuvasti, joten asiakkaan on lähes hölmöä ostaa normaalihintaisena mitään. Toki jos löytää jonkun täydellisen vaatekappaleen, kannattaa se ostaa hinnasta välittämättä, mutta muulloin suosittelen odottamaan tarjouksia ja alemyyntejä. 🙂 Tämä vinkki on siis edullinen asiakkaan näkökulmasta, mutta tietenkin yritykset ovat asiasta eri mieltä. 😉

Tällä kertaa ennakkoaleista (ei tälläisia ollut ennen 2008 huonoja talousaikoja?) löysin itselleni tosi hyviä sporttijuttuja. Tykkään nykyään urheiluliikkeistä eniten Stadiumista, koska siellä on trendikäs valikoima ja pidän myös Stadiumin oman Soc -malliston tuotteista. Nytkin löysin Socilta teknisen juoksupaidan ja mustat collegehousut. Lisäksi mukaan tarttui toisesta Stadiumin myymälästä pinkki huppari ja collegepöksyt (en käytä näitä samaan aikaan) sekä pirtsakat lenkkarit ihanilla neonpinkeillä kengännauhoilla. Nämä lenkkarit ostin kävely- ja pyörälenkeille ja sellaisiksi peruslenkkareiksi, jotka heitän jalkaan lähtiessäni salille. Nämä olivat ensimmäiset sovittamani lenkkarit, jotka tuntuivat mukavilta jaloissa ja myös miellyttivät silmää. En kuitenkaan kelpuuta näitä juoksulenkkareiksi, koska sitä varten haluan laadukkaat ja tukevat kengät. En ole löytänyt vielä mistään itselleni sopivia juoksulenkkareita, vaikka olen sovittanut kymmeniä eri malleja eri valmistajilta. Joudun edelleen käyttämään talvilenkkareitani juoksulenkeillä, mikä ei ole kovin mukavaa kesäkuumalla. Täytyy varmaan alkaa katsomaan netistä, jos sieltä löytyisi sopivaa kokoa ja väriä.

Kivat pöksyt, jotka voi heittää päälle salille lähtiessä, kävelylle jne.

Ei muuten varmaan jää epäselväksi mikä on lempivärini treenivaatteissa… 😉 Voisin kyllä ostaa vaihtelun vuoksi vaikka keltaisia treenivaatteita, etten aina ole pinkkipossuna treenaamassa.

pipari

2 vastausta artikkeliin “Treenivaatelöytöjä”

  1. Heii mäkin tein Stadiumilta huippulöytöjä ! Ostin myöskin Race marinen hupparin harmaana,näköjään samaisen juoksutakin kuin sulla? Jos on Soc merkkinen tuo mikä bannerissasi on,Niken juoksutrikoot,Adidaksen harmaat collegecaprit ja olisin löytänyt vielä muutakin, mutta oli laitettava hieman jarrua päälle ettei koko lompakko tyhjenisi heti palkkapäivänä 😀

    • Joo mä näin sen takin alessa. Oon ollu tosi tyytyväinen siihen, eli hyvä ostos. 🙂 mä meinasin kans ostaa sen hupparin harmaana, mutta jätin ostamatta, kun ei oo kauheesti kaappitilaa kotona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta