Kipsu

Moikka!
Olen ollut kipeänä tiistaista lähtien ja kova kurkkukipu ja yskä ei ota laantuakseen. Olen kokeillut Echinaforcea, munkkitippoja, Finrexiniä ja tehnyt suolavesikurlausta, mutta edelleen olen kipeänä. Nyt on jotain virusta liikkeellä ja huomenna menen käymään lääkärissä, koska haluan päästä treenaamaan! Viikon treenitauko on varmasti tehnyt hyvää, vaikka liikkumisen himo tässä kasvaakin ja haluaisin nesteet liikkeelle. Minulla oli viime viikolla kovat niska-hartiakivut, joten ehkä oli ihan tarkoituksen mukaista, että tulin kipeäksi, jotta en voi jumiuttaa itseäni enempää.

Mä oon nauranu tälle kuvalle niin paljon. 😀 Kuva lainattu.

Kävin tällä viikolla jäsenkorjaajalla ja sain apua muutamaan vaivaani (esim. polvikivut kyykätessä). Esimerkiksi selkärankani oli S:n muotoisessa skolioosissa, molemmat polvilumpioni olivat pois normaalista asennosta (eli ”kiertyneet” sisäänpäin), lantiokori oli kiertynyt eteen sekä toinen jalkani oli 1cm pidempi SI-nivelen ja lantiokorin alueen epätasapainon vuoksi. Kaikki asiat saatiin korjattua kivuttomasti yhdellä hoitokerralla, mutta teen vaikka jäsenkorjauksesta ihan oman postauksensa, jos aihe kiinnostaa. 🙂 Kannattaa ihmeessä tutustua jäsenkorjaukseen, mikäli kärsii seuraavista vaivoista: ristiselkäkivut, skolioosi, tennis- ja hiirikyynärpää, käsien hermopinteet, jalkojen toiminnallinen erimittaisuus, nilkkakivut, niskasärky.

Ostin muuten Grouponista joogakoulu Shantiin 10 kerran kortin ja nyt olisi tarkoitus alkaa käymään poikaystävän kanssa 1-2 kertaa viikossa joogatunneilla. Saa nähdä hurahdanko touhuun…

Tällainen pumpulipallo-Mini täytti 8v tänään

Liikuntasaldo 10-16.6
Ma-Su: Lepo (sairaana)

pipari

3 vastausta artikkeliin “Kipsu”

  1. Mielenkiinnolla odotan sun juttua tuosta jäsenkorjaajasta. Mulla on iät ja ajat ollu ongelmia niskan kanssa. Hei, ja onnea vaan karvakerälle <3

  2. Täällä kiinnostaa myös tuo juttu jäsenkorjaajasta. Itellä oon havainnu lonkkien olevan hieman epäsymmetriassa keskenään, sekä välillä kipuilee myös toinen puoli ikävästi. Oonkin miettinyt, että minnekähän tän vaivan kanssa menisin, jotenkin epäillyt, että peruslääkäristä tuskin saisin haluamaani apua. Joten odotan innolla juttua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta