Uutta ilmettä hiuksissa

Kävin tänään pitkästä aikaa kampaajalla ja nyt meni väri niin nappiin, että en muista milloin viimeksi (ehkä 2002?). Pohjalla on lämmin sävy 4 ja sitten kauttaaltaan laitettiin beigeä raitaa. Vielä kun muutaman kerran käyttää hopeashampoota ja color maskia, niin lopputulos on aivan täydellinen! 🙂 Näytin malliksi Jlo:n kuvaa ja kerrankin sain mitä pyysin! Enempää en varmaan enää lähde yleisilmettä vaalentamaan, vaan seuraavalla kerralla freesataan tyvi ja ehkä vähän lisää raitaa, mutta ei vaaleampaa. Kampaaja suositteli Color maskia Caramel tai Vanilla sävyssä, joten täytyy käydä ostamassa jompi kumpi lähiaikoina. Entuudestaan minulla on color maskit sävyissä Black ja Toffee, mutta ne ovat liian tummia minulle nyt.

Kuvat lainattu.

Hiukset saivat myös kevyemmän ilmeen uudella leikkauksella ja toivon malliksi tuota Jessica Alban hiusmallia pitkänä versiona. Nyt minulla on pitkä sivuotsis hiuksia on leikattu hieman rikotusti ja kevennetty, jolloin hius jaksaa nousta enemmän. Pituudesta otettiin noin 5cm, mutta hiukset jäivät silti sopivan pitkiksi. Vitsit kun saisin tuuhennukset hiuksiin, niin nää olis ihan täydelliset.

Huulipuna Maybelline Colorsensational sävy Fuchsia Flash.

pipari

31 vastausta artikkeliin “Uutta ilmettä hiuksissa”

 1. Neiti hei,
  toivottavasti nähdään useammin tuollaisia hymykuvia, koska olet tuossa niin lumoavan kaunis ja onnellisen näköinen 🙂
  Kun kuitenkin melko usein olet kuvissa aika vakavana, joten eikun vaan rohkeasti hymyä kehiin! 🙂

  • Kiitos!:) En tykkää hymyillä kuvissa, koska näytän mielestäni trollilta hymyillessäni. Poikaystäväni otti tuon hymykuvan ja kerrankin tuli sellainen aito hymy, eikä mikään tekohymy. 🙂

 2. Ihanat hiukset ja tuuheuttakin löytyy enemmän kuin monelta muulta -ole tyytyväinen! Tykkään uudesta bannerikuvasta myös, paljon parempi kuin poseerauskuvat;)

  • Kiitos paljon! 🙂 Haluaisin uuden bannerikuvan, mieluiten jonkun sporttisen (tyyliin Pipru juoksemassa) tms. Nykyinenkin on ihan kiva, mutta joku kesäisempi olisi parempi. 🙂 Täytyy käydä räpsimässä kuvia joku päivä!

 3. Voi että olet kaunis, sopii sulle tosi hyvin tuo väri.
  Mistä tuo ihastuttava paita on?

 4. Hymyile enemmän! : )) Kaunis kuva tuo viimeinen. Caramel on oikein kaunis sävy color maskina.: )

 5. IHANA hymy! Oot ihan mielettömän kaunis ja säteilevä, susta loistaa onnellisuus ja hyvä olo =)

 6. Hei siis aivan ihana tuo viimeinen (hammas)hymykuva! Nyt kyllä alat hymyilemään kuvissa aina hampailla! 🙂 Susta välittyy tuosta kuvasta aivan eri fiilis kuin mistään muista blogin kuvista – niiiin positiivinen! Usko pois, nyt hampaan esiin jatkossakin ja unohda ne totiset mutruhuulet 😉 Kaikki edeltävä sanottu siis kaikella hyvyydellä. 🙂 terkuin, pitkäaikainen lukijasi

  • Harmi, että musta välittyy vääränlainen kuva blogin kautta! Pyrin olemaan positiivinen ja hymyilen paljon livenä. En vain tykkää hymystäni,, koska mielestäni näytän joltain 5-vuotiaalta hymyillessäni. Pitää näköjään harjoitella hymyilemistä kuvissa, koska onhan hymykuvat paljon positiivisempia ja silmää miellyttäviä, kuin posekuvat. 🙂

 7. Ihanat hiukset, sopii sulle älyttömän hyvin!! 🙂 Ja ihana nähdä sut hymyilemässä 🙂

 8. Todella upeat hiukset sait!! Itselläni on niin tuttua että kampaajalta lähtiessä saa purra huulta ettei kyyneleet pääse läpi, kun hiuksista ei ole tullut yhtään toivotunlaiset 😀 missä kävit kampaajalla? Kivaa kesää piprulle! 🙂
  -Susu

  • Kiitos!:)
   Kävin Hiuksen Hienossa, joka on kampaamo Itä-Vantaalla. Itselleni hiukan huonossa paikassa, mutta kyllä sinne jaksaa ajaa n. 2kk välein. 🙂 Todella edullinen paikka, itselläni maksoi moniväri+leikkaus vain 91 euroa.

   Hauskaa kesää sinulle Susu!:)

 9. Ehdottomasti parhaimmat kuvat, mitä susta on koskaan ollut tässä blogissa. En ole koskaan ymmärtänyt, että olet noin kaunis, kun hymyilet. 🙂

 10. Kauniit hiukset ja kaunis hymy! Mitä huulipunaa sulla on kuvassa? On niin herkullisen värinen, että täytyy kipaista kauppaan. 🙂

  Satu

 11. Apuaa.. miten mä en löydä tuota Fuchsia Fusion -nimellä? Fuchsia Fever kylläkin… 😮

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta