Treenipaitoja

Kävin ostamassa pari uutta treenipaitaa, koska niitä ei voi koskaan olla liikaa ja jokaiselle on todellakin tarvetta. Paljon liikkuvalle kerääntyy jatkuvasti pyykkiä ja voin vain kuvitella, kuinka usein pyykkikone pyörii ammattiurheilijoilla! Bongasin muuten Elina Tervon shoppailemassa samaan aikaan Sokoksen urheiluosastolla ja oli kiva nähdä livenä henkilö, joka inspiroi minua asenteellaan ja liikunnallisuudellaan. En kuitenkaan löytänyt mitään Sokokselta, mutta mukaan kuitenkin lähti Niken treenipaita ja pari perus t-paitaa New Yorkerilta. Suosin aina dri-fit materiaalia, mutta tein tällä kertaa poikkeuksen.

Sali-Markku massakaudella


EDIT 12.6
Herättyäni aamulla julkaisin tähän tulleen kommentin ja samalla kaikki kuvat ja loput tekstit katosivat itsestään tästä postauksesta! En ymmärrä miten tuo voi olla mahdollista, mutta anyways, tässä tekstiosiossa kerroin tarvitsevani pitkät urheilutrikoot. Minulla on kyllä muutamat reenipöksyt, mutta ne eivät ole tarpeeksi joustavia kyykkäämiseen ja capripituiset trikoot (kuvassa) eivät taas ole hyvät esimerkiksi maastavetoa tehdessä. Hyvän tuntuiset treenipöksyt ovat älyttömän tärkeät ja housujen täytyy joustaa todella hyvin esimerkiksi jalkatreenejä tehdessä, olla tarpeeksi hengittävät, eikä sellaiset, joita täytyy kiskoa koko ajan ylös. Olen suunnitellut ostavani Better Bodiesin treenitrikoot, mutta n. 80€ hinta mietityttää. Onko teillä niistä kokemusta?

Kuva lainattu.

Liikuntasaldo 3-9.6
Ma: Mäkitreeni 40min
Ti: BodyPump 55min
Ke: Shape
To: Sali 60min
Pe: –
La: Juoksulenkki 1h12min (10,5km)
Su: Juoksulenkki 50min (n.7,5km)

pipari

11 vastausta artikkeliin “Treenipaitoja”

 1. Better Bodiesit on loistavat, mutta niissä on melko matala vyötärö. Tilasin Body Actionilta Bia Brazilin caprit ja täytyy sanoa, että ne jos jotkut on täydelliset :)!! täyspitkinä löytyy myös.

 2. Missä pidät puhelintasi treenatessa jos kuuntelet musiikkia?:) kun ei varmaan kuulokkeiden takia ylety taskuun

  • Kuulokkeiden pituus riittää housujen takataskuun. 🙂 Mulla on myös hauiksen (lol) kohdalle laitettava kännykkäkotelo, mutta se on vähän kömpelö.

 3. Mulla on ollu noi Better Bodiesin trikoot kahdessakin eri värissä. Toisesta aukesi saumat, sain uudet reklamaation myötä ja niistäkin purkaantui sauma. NE ovat myös todella matalavyötäröiset ja ei kiristystä, eli jäi itsellä yläkroppapäiviin..
  Osta Niken trikoita, ne on parhaat!

  • En just halua sellaisia housuja/trikoita, jotka päätyy pelkkiin yläkroppapäiviin. :/ Nikelta en ole löytänyt tarpeeksi kapealahkeisia housuja tai trikoita. Nikella on hyviä capritrikoita, mutta etsin nimenomaan pitkälahkeisia.

 4. Itse olen ainakin ollut tosi tyytyväinen mun Better Bodiesin housuihin, hyvin kestänyt n. 8kk lähes jokapäiväistä pesua ja treeniä, väri säilynyt hyvin yms 🙂 Vyötärö on matala kuten muutkin ovat kommentoineet, ja alkuun olinkin skeptinen mutta hyvin ovat pysyneet ylhäällä eikä muutenkaan tuottanut ongelmia. Eli suosittelen 🙂 Tsemppiä treeneihin! 🙂

  • Mun on parasta käydä vaan sovittamassa noita trikoita, jotta näen istuuko se matala vyötärö mulle. Kiitos tsempistä!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta