Uusia hiustuotteita

Kävin viime viikolla päivittämässä hiustuotevarastoa ja päädyin ostamaan tuoteet Clipsistä 3+1 kampanjan vuoksi. Ilmeisesti tuo kamppis on aina voimassa, mutta en ole koskaan kiinnittänyt siihen mitään huomiota aikaisemmin. Tällä kertaa mukaan lähti ikisuosikki Tigin Masterpiece, Bonacuren Repair Rescue Sealed Ends sekä Sun Protect After Sun Treatment ja itselleni uutuusmerkin Four Reasonsin Heat Styler. Mulla tuli valinnanvaikeus kaupassa, kun olisin halunnut haalia vaikka mitä hiustuotteita mukaan, mutta en viitsinyt, koska kylppäri on jo muutenkin täynnä erilaisia pulloja ja purnukoita. Tästä tuli mieleen, että mulla oli joskus nuorempana ihan tolkuton kasa hiustuotteita ja olin todellinen kosmetiikka-addikti. Nykyään googletan kaikki ostamani kosmetiikkatuotteet etukäteen, jotta vältyn pettymyksiltä ja iho- tai hiustyypilleni vääränlaisilta tuotteilta.

Bonacure Repair Rescue Sealed Ends -latvahoito vaikuttaa ihan ok:lta, mutta seuraavaksi ostan latvahoitsikaksi jonkun öljypohjaisen aineen, esimerkiksi Moroccan Oilin.

Four Reasons Heat Styler -lämpösuojaa olen ehtinyt testaamaan kerran ja vaikutti ihan hyvältä, koska ainakin kiharat pysyivät moitteettomasti koko päivän. Olen kuullut kehuja muistakin Four Reasonsin tuotteista ja ajattelinkin ensi kerralla ostaa lisää kyseisen merkin tuotteita testiin. 🙂

Bonacure Sun Protect After Sun -hoitosuihke on kuulemma loistava tuote blondatuille tai rasittuneille hiuksille ja olenkin tätä käyttänyt silloin tällöin viimeisen vuoden ajan.

Tigi Masterpiece -hiussuihke on luottotuote ja on vaikea kuvitella, että vaihtaisin toiseen lakkaan. Toki tämä on stydiä kamaa ja jättää välillä kiharat korppuisaksi, mutta muutoin tuote on vaan aivan loistava! Tuoksu, kiilto ja pito ovat ylivoimaiset!

Tässä on mun hiukset tällä hetkellä ja perjantaina olisi aika varattuna kampaajalle. Aika hyvin olen saanut hiuksia kylmennettyä ja vaalennettua color maskilla, hopeashampoolla ja auringonvalolla. Kävin viimeksi kampaajalla maaliskuun lopussa ja silloin aloitin hiusteni vaalennuprosessin. Vaalennus jatkukoon ja tällä kertaa aion myös leikkauttaa hiuksia hieman kerroksittain ja haluan myös pitkän sivuotsiksen.

Jos huomenna ei ole huono ilma, niin ollaan menossa Lintsille, jej! 🙂

pipari

2 vastausta artikkeliin “Uusia hiustuotteita”

  1. Four Reasons on kampaajasarjana halppis, mutta todella hyvä. Sen hiuspuuteria en vaihda. : ) Myös lakat tuoksuu jumalaiselle.
    Itselläkin tuo vaalennusprosessi menossa, en tosin oo jaksanut niitä color masekja käyttää, vähän liian vaaleathan nää mulle on. Olen vaan laiska, vaikka tukku on keskustassa eikä ois niin vaikea hakee. : D Minkäväristä sulla on ollu se color mask?

    • Täytyy koklaa sitä hiuspuuteria. 🙂

      Mulla on color mask mustana ja toffeena, mutta nyt oon käyttäny vaa toffeeta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta