Välipalaa

Terve!
Raejuusto kuuluu vakkariostoksiin kauppareissulla ja bongasin viime viikolla Valion pehmeän raejuuston, jossa on 2,4 % rasvaa. Voi vitsit, että on namia ja paljon pehmeämpää ja kermaisempaa, kuin tavallinen raejuusto! Tätä voi siis käyttää levitteen tapaan, koska koostumus ei ole yhtä kokkareinen ja sopii todella hyvin leivän kanssa. Olenkin syönyt tätä jo monta purkkia ja todennut sille sopiviksi kavereiksi ruisleivän, kurkun ja tomaatin, nam! 🙂

pipari

10 vastausta artikkeliin “Välipalaa”

    • Joo on namia! Mun mielestä on tosi hyvä, että nykyään on laaja tarjonta kevyitä, proteiinipitoisia tuotteita. 🙂

  1. Kyllä! Tulee uutta inspiraatiota omaan ruokavalioon, kun on mistä valita! 🙂

  2. Oijoi pakko ostaa testiin, kiitos loistavasta välipalavinkistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta