Kesälomalla

Heippa!

Olen ehkä maailman saamattomin bloggaaja tällä hetkellä, mutta en vain yksinkertaisesti ole saanut itseäni koneelle kirjoittamaan postausta. Vietän tällä hetkellä kesälomaa ja vitsit, että tekee hyvää! Olen ollut niiin poikki, että hengähdystauko on todella paikallaan. Läppärini vetää ihan viimeisiään ja kirjoitan tätäkin postausta näppäimistö ja sormenpäät tulessa, sen verran kuumana kone käy. En ole siis ollut viimeiseen kuukauteen juurikaan koneella, vaan tarkistan sähköpostit tms puhelimella, koska en jaksa käyttää pikkuruista ja hidasta miniläppäriä. En myöskään halua käyttää poikaystävän konetta, koska se on olkkarissa meidän ”leffakoneena”, eli koneella ei juurikaan voi datailla, vaan käyttää sitä leffojen katseluun, koska se on kiinni telkassa (kiitos selostuksesta, kiinnosti varmaan tonneja).

Olen hankkimassa uutta konetta, mutta en osaa päättää ostanko tavallisen 17 tuumaisen läppärin vai Applen MacBook pron 13 tuuman näytöllä. Haluaisin ison näytön, mutta nykyinen taviskoneeni kesti käytössä reilu 2 vuotta ja sama juttu oli edellisessä koneessa. Ajattelin vaihtaa Appleen, koska Applen läppäreitä on kehuttu niin paljon ja eivät kuulemma ylikuumene samalla tavalla. 13 tuumainen näyttö kuulostaa kuitenkin todella pieneltä, joten olisiko sillä mukava surffailla netissä ja käyttää noin pientä konetta ns. pääkoneena? En osaa päättää!

Tapaan uuden personal trainerini kahden viikon päästä ja pakko myöntää, että jännittää todella paljon. Olen ehtinyt jo nähdä monta kertaa unia tulevasta valmennuksesta ja aina herättyäni tarkistan ensimmäisenä olenko saanut uuden ruokavalion tai muita ohjeistuksia sähköpostiini. Vielä ei ole tullut ohjeistuksia ja en edes tiedä tuleeko niitä ennen tapaamista, mutta elän toivossa, koska en malta odottaa, että valmennus alkaa.

Treenikuvia huhtikuulta

Mitäs olen puuhaillut tähän asti lomalla? Olen käynyt mökkeilemässä sukulaisten kanssa, käynyt islanninhevosvaelluksella ja ottanut tietenkin aurinkoa. Tämän päivän aloitin pyöräilemällä salille ja menin Shape -tunnille, jossa hiki virtasi, koska jumppasali on lämpötilaltaan kuin sauna! En pystynyt tänään ottamaan enää aurinkoa, koska kuumuus tuntuu olevan minulle jo liikaa ja tulin tänään huonovointiseksi auringoksi. Tästä tulikin mieleen, että pitäisi käydä ostamassa pöytätuuletin! En tiedä mitään kauheampaa (joo en vissiin keksi), kuin kesällä suihkun jälkeen meikkaaminen kiireessä, joten tuuletin tulee tarpeeseen!

 Mä sain muuten testattavaksi Bright White hampaiden valkaisusetin hampaiden valkaisu kotona -sivustolta ja lähiaikoina kerron käyttökokemuksistani tästä setistä!

Tässä välissä olen muuten ehtinyt täyttää 26 vuotta ja blogin aloittamisestakin on kulunut jo 5 vuotta, huh! 🙂

Liikuntasaldo 27.5-2.6 vko 22
Ma: –
Ti: Sali 60min
Ke: Mäkitreeni 45min
To: Sali 50min, pyöräily 2x45min (n20km)
Pe: Sali 60min
La: Ratsastus (kevyttä) 1,5h
Su: Sali 30min, mäkitreeni 45min 20kg lisäpainon kanssa, kävelylenkki 1h30min

pipari

10 vastausta artikkeliin “Kesälomalla”

 1. Mulla on tässä tälläkin hetkellä Mac Air sylissä, ja kyllä tämäkin on aivan hirveän kuuma. Alkanut myös silloin tällöin jumitella hieman (eli lataa ja lataa, kun yritän avata jotain nettisivua), vaikka ikää on vain vuosi. En itse ostaisi Maciä, sillä ohjelmat toimivat kovin eri tavalla kuin pc:ssä, ja en ainakaan itse ole vieläkään oppinut kaikkia tämän hienouksia.

  Hyvät puolet: ulkonäkö, heti valmis avaamisen jälkeen, hyvä näppäimistö.

  Iines

  • Mä oon käyttäny macbook airia töissä ja mun mielestä se on helppokäyttöinen. Näköjään kaikissa läppäreissä tulee toi ylikuumeneminen… 🙁 Kissankarvoja täynnä koko kone ja kone kuumenee, vaikka käytössä on tuuletin.

 2. Itselläni on Applen macbook läppäri ja vielä 6 vuodenkin jälkeen toimii täydellisesti! Yhden kerran ollut huollossa, koska näppäimistön päälle tippui juomat, mutta muuten ei mitään ongelmia ollut koneen kanssa.

 3. Mulla kans Applen Mackbook ja hyvin toimii, ollut n. 7 vuotta. Ei ikinä mitään vikoja ollut (koputtaa puuta…). Kouluhommien kanssa ei niin kätevä, kun ohjelmat niin erilaisia pc:n kanssa. Mutta muuten ihan loistava. Tää ei myöskään kuumene, paitsi jos katson monta tuntia putkeen videota (hills marathon ym 😀 ) Toimii nopeasti eikä jumittele. Suosittelen!

 4. Mulla on ollut MacBook Pro 13 tuumainen käytössä nyt kaksi ja puoli vuotta ja toimii kuin uusi. Kuumenee joskus harvoin, mutta toiminut muuten moitteettomasti ja on edelleen myös yhtä nopea kuin ostettaessa 🙂

 5. Pakko sanoa, että näytät kyllä niiin hyvältä sporttimimminä! Treeni-inspis tuli tännekin päin, kiitos siitä!
  nimimerkki meinasin juuri skipata salin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta