Trikoobleisereitä

Moikka! Mulla on kauheasti luonnoksia täällä blogissa, mutta en ole vain saanut aikaiseksi tehdä niitä, koska kuten olen aikaisemmin kertonut, koneeni temppuilee ja dataaminen on aina turhauttavaa. Onneksi ruokiksen voi käyttää kirjastossa blogaten ja ProFeel kaakaojuomaa siemaillen. 😉

Olen ostanut muutaman trikoobleiserin ja olen tykästynyt hirveästi tähän rentoon, mutta siistiin lookkiin. Ostoslistalla olisi myös musta trikoobleiseri, mutta en ole vielä toistaiseksi löytänyt istuvaa ja imertelevaa versiota. Värikkäät bleiserit onneksi toimivat keväällä ja kesällä, joten mustalle ei ehkä olisi niin paljon käyttöäkään. Olen ihan rakastunut tuohon QS:n pinkkiin Barbie henkiseen bleiseriin ja vitsit kun löytäisin vielä tuohon matchaavat korkkarit, niin olis aika pähee lookki! 🙂 Googletin pink blazer -lookkeja ja keräsin lempparit inspiraatioksi. Pinkkiin bleiseriin sopii ehdottomasti joku valkoinen toppi tai mekko, housut voivat olla myöskin värikkäät ja kengät neutraalit, esim nudet. Mä haluisin tuollaiset kukalliset shorsit, kuten Katherine Jenkinsillä tuossa kollaasin kuvassa, ne on aivan ihanat! Täytyy lähteä metsästämään sellaisia…

Ihana Barbie -jakku!
Hienot kuvankäsittelyt taidot… 😀 Kiitos paint! kuvat lainattu

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille, menkää nauttimaan auringosta! 🙂

pipari

Yksi vastaus artikkeliin “Trikoobleisereitä”

  1. mistäs noita trikoobleisereitä saa? tosi ihana tuo huiviki. mistäs se on? =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta