Something new

Moikka!

Istun tällä hetkellä luokan perällä ja yritän sniikisti kirjoittaa tätä tekstiä ilman, että kukaan näkee mitä teen. 😉 Mulla on tällä viikolla koulussa viikon kestävä intensiivikurssi ja sen jälkeen alkaakin kesäloma! Outoa ajatella, että tämä oli virallisesti viimeinen opiskeluvuoteni koulutusohjelmassani, mutta minäpä rästin vielä joitakin kursseja ensi syksynä. Tuntuu lähes haikealta, kun mietin ensimmäistä vuottani tässä koulussa ja niitä lukuisia opiskelijabileitä ja uusia kokemuksia.

Olen päättänyt, että jos en löydä itselleni todella mieleistä työpaikkaa, aion ehdottomasti jatkaa opiskelua uudessa koulussa syksyllä 2014. Minulla on vaikka mitä ideoita opiskelujen suhteen ja olen itseasiassa lähiaikoina menossa yhtiin pääsykokeisiin. 🙂 Jos sattuisin pääsemään sisään, siirtäisin opiskeluoikeutta vuodella, jotta ehdin siinä välissä valmistua nykyisestä koulusta. Minua ei haittaa opiskelijaelämä ollenkaan, kun taas monet opiskelukaverit eivät malta odottaa työelämään siirtymistä. En näe itselleni järkeväksi siirroksi mennä työelämään, jos en löydä työtä, joka kiinnostaa minua 100 %.

Noniin, se siitä sitten! Olen ostanut taas viime aikoina aika paljon uusia vaatteita ja ketä mä tässä oikeen yritän huijata, kun aina sanon, että enpä taida ostaa taas vähään aikaan mitään. 😀 Tällä hetkellä on niin herkullisia värejä vaatteissa ja asusteissa, että niitä on lähes mahdoton vastustaa! Sain muuten tuosta uudesta pääkallokorusta kehuja Stockan myyjältä, että sopiipas kauniisti minun väreihin. 🙂 Oli todella mukava kuulla kehu täysin tuntemattomalta ihmiseltä ja pitäisi itsekin muistaa kehua ihmisiä enemmän. (Välikommentti: Opettaja käveli äsken mun koneelle kattomaan, että saanko yhen tiedoston auki ja olin sillee fuuuck äkkiä blogiselain piiloon. Sain sen just klikattua pois, huh!! I live on the edge! ;))

Haha tässä postauksessa ei ole varmaan mitään järkeä, kun ajatukset pomppii koko ajan, kun yritän keskittyä luentoon (esitän, että kuuntelen ja teen muka muistiinpanoja) ja yritän samalla kirjoittaa tätä postausta. Nojoo, olin eilen bodypumpissa piiiitkästä aikaa ja vitsit, että rakastan ryhmäliikuntatunteja, etenkin bodympumpia! On niin mukavaa liikkua ryhmässä ammattilaisen ohjauksessa ilman, että on kuitenkaan silmätikkuna. Tällainen liikkumismuoto siis sopii minulle loistavasti! Kävin eilen myös rennolla 10km juoksulenkillä siskoni kanssa, mutta nyt aion tosiaan vähentää lenkkeilyä ja lisätä muuta liikuntaa treeneihini. Polvet eivät vaan kestä juoksemista, joten kuunnellaan kroppaa. Ensi viikolla ole
 n menossa uimaan ja se onkin hyvää liikuntaa tällaiselle polvivikaiselle. 🙂

Liikuntasaldo 6-12.5 vko 19
Ma-To: Lepo
Pe: Sali 70min
La: –
Su: Juoksulenkki 1h9min (10km), BodyPump 55min

pipari

6 vastausta artikkeliin “Something new”

  1. Ihanan raikkaan näköinen tuo vihreän topin ja värikkään korun yhdistelmä! Muutenkin jotenkin tosi kivalta vaikuttava blogi, tykkäilen kovasti 🙂

    withasilverlining.blogspot.com

    • Minua kiinnostaa kauppatieteet, sisustusarkkitehtuuri, journalismi, liikunnanohjaus, estenominopinnot, visualistin koulutus… pitkä lista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta