Vadelmajätskiä huulille

Moikka! Sain blogin kautta kokeiltavaksi Vitaliksen uusia Lip Lover -huulivoiteita ja ne on aivan ihania! Lempparini on Berry, joka tuoksuu ja maistuu ihan Lipsin vadelmamehujäältä, nam! Toinen huulirasva on Caramel, joka tuoksuu ihanalta toffeelta mmm. Harvoin mikään hyvän tuoksuinen huulirasva kosteuttaa huulia, mutta nämä hoitavat ja pitävät huulet todella pehmeinä. Suosittelen ehdottomasti, tuosta vadelmasta tuli uusi luottotuote! 🙂

Söpöt purkit 🙂

 Olin tänään aamulla menossa bodypump tunnille ja Satsille päästyäni respa totesi, että bodypump tunti on alkanut 9.30 ja kello oli kohta 10.30. Olin vahingossa laittanut kellon tunnin liian myöhään herättämään ja luulin olevani oikeassa ajassa. 😀 Olin vähän masis, mutta päätin mennä salille treenaamaan, vaikka en tykkääkkään yhtään käydä Satsilla salin puolella.Tein treenin rinnalle, ojentajalle ja selälle ja tärisin vain lopuksi! En ollutkaan tehnyt kahteen viikkoon voimaharjoittelua jumien ja HCR:n jälkeen ja tuntui, kuin olisin rapakunnossa! Sain taas potkua treenaamiseen ja kehon muokkaamiseen. 🙂

Teen aina vatsat lopuksi lisäpainoilla. 🙂

pipari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta