Fuksiaa huulille

Moikka ja hyvää vappua! Lähdin eilen kaupungille ostamaan juoksulenkkareita, mutta mikään malli ei tuntunut hyvältä, joten sopivien lenkkareiden metsästys jatkuu. Löysin kuitenkin kaikkea muuta kivaa, kuten Maybellinen Fuchsia Fusion huulipunan. Olen aina suosinut hyvin neutraaleja huulipunia, mutta päätin vihdoin repäistä! Ensivaikutelma oli hieman sirkusmainen, koska muistutin lähinnä pelleä ja sirkuksen teemalaulu tididittittittididi alkoi kuulua päässäni. Muutama painallus paperiin ja huulet näyttivät jo paljon paremmilta ja tykästyin tähän uuteen, raikkaaseen lookkiin todella paljon! 🙂

Lisäksi mukaan lähti Noomin leopardikuvioinen toppi, joka sopii hyvin vaikka bleiserin kanssa. 🙂 Olen usein hypistellyt Stockalla Noomin vaatteita, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun kävin edes sovittamassa kyseisen merkin tuotteita. Googletin Noomia ja ilmeisesti tämä on Stockmannin oma merkki, kuten esimerkiksi Global? Mallisto on tyylikäs, mutta nuorekas ja selvästi vaikutteita neuleisiin on otettu Ralph Laurenilta. Jos vaatteiden laatu vakuuttaa, tästä tulee varmasti uusi lempparimerkkini. Kannattaa käydä tutustumassa! 🙂

Nyt lähden äidilleni syömään ainakin viisi munkkia! 😀 Dieetti alkaa onneksi maanantaina…

pipari

4 vastausta artikkeliin “Fuksiaa huulille”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta