Unelmaballerinat

Moikka!
Kevät alkaa olla jo niin pitkällä, että kohta voi alkaa taas käyttämään ballerinoja ja pakata saappaat odottamaan syksyä. Ostin Hullareilta Globalin kukkakoristeiset ballerinat, jotka ovat kutakuinkin unelmaballerinat – tyttömäiset ja tyylikkäät. Ostin samanlaiset myös mustana, mutta kävin palauttamassa ne, koska mustana ne olivat paljon tylsemmät, eivätkä ne tuntuneet yhtä mukavilta jalassa. (Ei muuten koskaan kannata ostaa vaatteita useammassa värissä ilman sovittamista, koska niissä on usein yksilöeroja istuvuudessa!) Näitä beigejä ballerinoja tulen varmasti käyttämään todella paljon, enkä malttaisi odottaa niiden korkkaamista. Ihanaa, kun tulee kevät! 🙂

Tänään oli +9 astetta ja sää olikin täydellinen juoksulenkkiä varten! Juoksin 7,5km ja onnistuin juoksemaan jossain vaiheessa parhaan vauhtinopeuden 4,41min/km. 🙂 Jossain vaiheessa juoksunopeus kuitenkin tasoittui ja lopuksi keskinopeus oli 6,05min/km. Olen tottunut juoksemaan noin 6,40min/km ja olisikin hyvä, jos jaksaisin alkaa juoksemaan välillä nopeammin tai tekemään intervalliharjoituksia. HCR:n jälkeen aion keskittyä lihasmassan kasvattamiseen, joten aion korvata pitkät lenkit lyhyemmillä ja kovemmilla juoksulenkeillä. 🙂

pipari

Yksi vastaus artikkeliin “Unelmaballerinat”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta