Terve!

Terve! Sain eilen lääkäriltä puhelun kesken juoksulenkin ja olihan minun vastattava, vaikka kuulostinkin varmaan joltain epäilyttävältä läähättäjältä. 😀 Tulosten mukaan minulla ei ole kilpirauhasen vajaatoimintaa ja myös esimerkiksi maksan arvot olivat hyvät. Minulta otettiin myös sydänfilmi ja muitakin kokeita, mutta tulosten perusteella olen siis täysin terve tytön tyllerö. Miinusta sain ainoastaan liiallisesta b-vitamiinin saannista, mutta yliannostus ei onneksi ole vaarallista. Voin siis huokaista helpotuksesta, ettei minulla ole kilpirauhasen vajaatoiminnan kaltaista pitkäaikaissairausta ja voin laittaa oireet ylikunnon piikkiin. Olo on onneksi viime viikkoina ollut jo paljon parempi, joten nyt pitääkin vaan kuunnella kehoa ja treenata sen ehdoilla. 🙂

Nyt jatkan perjantai-illan viettoa seuranani kisut, Netflix ja uusin Fit-lehti. Tämä on sitä ansaittua omaa aikaa! 🙂 Olen muuten ostanut pari Fitin viimeistä numeroa ja olen sen verran tykästynyt lehden sisältöön, että taidankin tilata sen itselleni.Vaikka blogit ovatkin viime vuosina korvanneet lehdet lähes täysin, on mukavaa vaihtelua välillä selata lehteä ja lukea treenijuttuja muualtakin kuin koneelta.

Jätski+treenilehti sopii hyvin yhteen. 😀

pipari

8 vastausta artikkeliin “Terve!”

 1. Hei! Oliko se B12 vitamiini jonka arvo oli korkea? 🙂 minulla aivan sama homma ja lääkärini haluaa ottaa uudet kokeet 3kk päästä ja seurata vieläkö arbo nousee.

  • Moi! Itseasiassa en muista, mutta saan tulokset vielä kotiin toimitettuna (aion tarkistaa kilppariarvot erikoislääkäriltä). Tietääkseni B12 vitamiinin yliannostus ei ole vaarallista. 🙂

  • muaki kiinnostas mitkä sun kilppariarvot oli?

 2. Loistavaa kuulla, että kilppariarvot ovat normaalit :)! Oon itse kanssa joutunut oppia kuuntelemaan omaa kroppaa, vaikka alkuun se tuntui ihan kamalalta että ei muka viikko toisensa jälkeen jaksaisi käydä salilla/juoksemassa, kuten aiemmin. Syytin itseäni, että olen laiska jos en joka viikko pysty liikkumaan yhtä paljon. Mutta parhaitenhan sitä palautuu itseään kuuntelemalla 🙂

  • Mun on välillä vaikea kuulosta kehoa, kun mieli ja keho kertoo eri asioita. Lenkillä tuntuu riittävän energiaa, mutta muutama tunti lenkin jälkeen tulee todella uupunut olo, eli on vaikea ennakoida milloin on liian rasittunut lähtemään lenkille. Oppia ikä kaikki, kyllä sitä oppii vielä kuuntelemaan kehoa!

 3. Ihanag kissat, ihanaa, että olet terve ja ihana kombo; jätski ja fit-lehti 🙂

  Ihana postaus siis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta