Ihana ilma lenkkeillä

Moikka! Tänään oli aivan ihanan aurinkoinen ilma ja kyllä kelpasi lenkkeillä! Käytiin siskon ja poikaystävän kanssa juoksemassa 12km lenkki metsässä siskon kotimaisemilla ja olikin mukavaa vaihtelua juosta jossain muualla. Olen tottunut juoksemaan asfaltilla ja metsässä, mutta nyt sain juosta lähes koko lenkin pehmeällä alustalla, mikä oli paljon miellyttävämpää askeleelle. Mulla on tosi kova motivaatio liikunnan suhteen ja odotan Helsinki City Runia kuin kuuta nousevaa! Myös aurinko vaikuttaa tietenkin merkittävästi jaksamiseen ja mielellään sitä lähtee ulos liikkumaan, kuin jäisi sisätiloihin.

 Pakko muuten sanoa, että on aivan järkyttävää, että juoksen näillä Niken goretex lenkkareilla vielä tässä vaiheessa kevättä. En kuitenkaan uskalla korkata uusia lenkkareita ennen HCR:ää, etten saa rakkuloita tms. Uudet lenkkarit pääsevätkin ostoslistalle heti HCR:n jälkeen, todennäköisesti tulen ostamaan ainakin Nike+ lenkkarit. Monilla aktiiviliikkujilla tuntuu olevan monet eri lenkkarit, koska ilmeisesti samoilla lenkkareilla ei pitäisi juosta jatkuvasti? Löytyykö teiltä monta paria lenkkareita? 🙂

pipari

12 vastausta artikkeliin “Ihana ilma lenkkeillä”

 1. Voi että, eilen oli kyllä ihan mahtava sää! Kateellisena katson näitä lenkkikuvia, itse kun olen toipumassa kevätflunssasta eikä lenkkeilystä tule vielä tällä viikolla mitään… Mut ehkä ens viikolla pääsisin jo iskemään tossua asfalttiin 🙂 Tosi upeasti oot muuten saanut juoksulenkkien matkaa pidennettyä! Toki sulla varmasti on ryhmäliikuntatunneista jo rautainen kunto pohjalla. Antaa toivoa mullekin, että syksyllä voisin juosta puolimaratonin! 🙂

  • Paranemisia sinne! Itsekin meinasin tulla flunssaan muutama viikko sitten, mutta otin samantien finrexinin aseeksi ja kipeä olo meni samantien ohi. Liikuntakielto on varmasti tylsää, mutta voit ajatella sen ansaittuna lomana kehollesi! 🙂

 2. sulla on niin ihailtavan upea vauhti päällä et tän mahan kanssa melkein masentuu 😉 tsemppiä HCR:ään!!!

 3. Minulla on tällä hetkellä kolmet samanlaiset lenkkarit, joista kahta paria käytän ulkona ja yhtä paria juoksumatolla. Lisäksi talvella juoksin Icebugin nastalenkkareissa. Olen harkinnut nyt kevyiden ”kisakenkien” ostoa vaikken kilpailekaan kuin itseäni vastaan.

  • Eikä, mulla on vaan yhdet juoksulenkkarit sekä fitnesstossut salille ja jumppatunneille!! 😀 Mun on pakko käydä hankkimassa muutamat lenkkarit, koska rikon kohta jalkani juoksemalla yhdellä parilla. Ilmeisesti tekee hyvää juosta erilaisilla lenkkareilla. Repesin jostain syystä tolle kisakenkä -jutulle. Mäki kilpailen itteeni vastaan haha ja tarvin ehdottomasti myös kisakengät! ;D

 4. Oikein ilo seurata sun edistymistäsi! 🙂 Itsellänikin on haaveissa se, että jaksaisin joskus juosta kevyesti pitkiäkin lenkkejä. Minulla on kuitenkin jonkin verran ylipainoa, jonka luulen hidastavan menoa ainakin jonkin aikaa vielä. Harrastitko juoksemista itse kun olit vielä isompi?

  • Mä juoksin Helsinki Midnight Runin eli 10km 27kg painavempana, eli pystyt kyllä juoksemaan jos vain tahdot! 🙂 Aloin harjoittelemaan pitkillä kävelylenkeillä ja sitten aloin juoksemaan noin 3-4km lenkkejä. Tsemppiä!! 🙂

  • Oletko tosiaan pudottanut painoa lähes 30kg? Kuulostaa uskomattomalta mutta hienolta kylläkin. Olen seurannut blogiasi jo pidempään ja on ollut mukava nähdän edistymisesi ja elämäntapojen muutos. Tästä saa itsekin inspiraatiota liikuntaan.

  • Olen laihtunut yli 30kg, mutta siis tuolloin Helsinki Midnight Runin 2010 aikaan painoin 27kg enemmän, kuin nyt. 🙂 Sen jälkeen lihoin lisää, kun vähensin liikuntaa. Aloitin laihduttamisen tammikuussa 2011, kun paino oli lähtenyt ihan käsistä! Laihduin ensimmäisen puolen vuoden aikana muistaakseni 28kg ja sen jälkeen olen laihtunut todella hitaalla tahdilla.

 5. Hei oletko kokeillut kinesioteippejä? Niillä saa hyvin korjattua huonoa askellusta tai ryhtiä.. Toivoisin kovasti, että kokeilet ja kirjoitat kokemuksistasi tänne.. Voit tilata kinesioteippauksesta kirjan ja teippejä täältä: http://www.kinesioteippishop.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta