Hyvä minä!

Huomenta!
Mulla on nyt paljon parempi fiilis syömisistä ja varmaan lähenevä kesä on kova motivaattori… 🙂 Meillä oli eilen paha riita poikaystävän kanssa ja normaalisti olisin lähtenyt itkien kauppaan ostamaan lohturuokaa. Olen iloinen siitä, että rauhoitin itseni, söin ravitsevan välipalan ja lähdin juoksulenkille. Hyvä minä!! Lenkillä sain purettua negaa ja palasin lenkiltä virkeämpänä ja mieli oli kirkkaampi. Vaikeissa tilanteissa ei muuta kuin pää pystyyn!

Olin muuten alkuviikosta lääkärillä ja hän onneksi otti vakavasti kilpirauhasepäilyni. Pääsen laajaan verikokeeseen sekä sydänfilmiin, joten nyt varmasti selviää mikä minulla on. Olin eilen aamulla menossa kokeisiin, mutta labrassa oli 130 ihmisen jono, joten yritetään uudestaan maanantaina.

Eipä mulla muuta, nyt lähden metsästämään itselleni uusia juoksutrikoita, sen jälkeen juoksulenkille siskon kanssa ja illalla salille tekemään voimavatsoja. 🙂 Hauskaa lauantaita!

Päivän motivaatikokuva! 🙂 Wau! Kuva lainattu.

pipari

11 vastausta artikkeliin “Hyvä minä!”

  1. tsemppiä! itselläni on jäänyt herkuttelukausi päälle pääsiäisen jälkeen ja yritän heti maanantaina saada itseäni taas niskasta kiinni! blogistasi saa siihen varmaan myös motivaatiota:)

  2. oon seurannu sun blogii jo pitkään ja pidän tästä tosi paljon! on mielenkiintoista seurata sua kun urheilet ja pääset parempaan kuntoon, ja se motivoi itseäkin liikkumaan:)

    • Onpa kiva kuulla, että onnistun motivoimaan sinua! 🙂 Aurinkoista kevättä sulle ja paljon tsemppiä liikkumisiin!! 🙂

  3. Luultavasti kilpparissasi ei ole mitään vikaa, mutta olet ylirasittunut. Kannattaa silti ottaa kokeet:)

  4. mihin ahmimis postaus katosi? olen käynyt joka ikinen päivä katsomassa josko olisit kommentteihin vastannut ja nytkö se on poissa:(

    • Moikka! Piilotin postauksen, koska se oli mielestäni liian negatiivisen sävyinen. Haluan ennen kaikkea tsempata muita, enkä kasata murheitani syömisestäni muille! Koin tästä asiasta ahaa -elämyksen ja ymmärsin, että asiasta stressaaminen ei asiaa muuksi muuta, ainoa tie on eteenpäin kantamatta asiasta stressiä! Aiion kirjoittaa aiheesta uudestaan, älä huoli. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta