Pääsiäisrientojen asua

Moikka!
Löysin tällä viikolla Bikbokista kauniin peplum paidan ja se pääsikin samantien päälle perjantain pääsiäisrientoihin. Materiaali on todella miellyttävää ja pusero ilmeeltään hieman juhlavampi. Yhdistin peplumin mustan hameen kanssa ja kokonaisuus näytti enemmänkin mustalta peplummekolta. Viihdyin tässä asussa todella hyvin, enkä oikeastaan tiedä miksi en ole aikaisemmin suosinut peplumia. Jalassa oli vuosia sitten ostamani ja aika vähälle käytölle jääneet Miu Miun nilkkurit, joissa on 12cm jäätävät korot. Sopia korko itselleni on noin 5cm, riippuen toki lestistä, joten oli aika mielenkiintoista kävellä näillä jäisellä tiellä.

Terve! Väsyttää klo 4.00


Aurinkoista pääsiäistä kaikille! 🙂

pipari

9 vastausta artikkeliin “Pääsiäisrientojen asua”

 1. Moikka, nyt kyl on pakko laittaa kommentin tulemaan, kun ole seuranu blogiasi jonkun aikaan ja saattoi syntyy riippuvuus päivittää sun postauksia. Kuitenkin pakko sanoo että olet UPEEE!!! JA viel minkä tuloksen olet hankkinu sun laihdutuksen myötä, loistavaa! Mut miks ihmees laittaudut klo.4.00? Sun kasvoista näkyy erityisesti sun laihdutuksen tulokset tarkoitan et sun kasvon pirteet tulee esille huomattavasti:) Mitä mieltä olet kun jotkut sanoo, että kapee naama tai tollanen laihdutuksen ja dieettien myötä tullu ”kasvot” on rumia ja naisella pitää olla ”täytettä” kasvoissa eli saman tapaset kun sun entiset kasvot, niin mitä mieltä olet tästä?

  • Moikka! Kuvat on otettu illan jälkeen aamuyöllä, eli olin laittautunut jo tunteja aikaisemmin. 🙂

   Mielestäni kasvoni olivat aikaisemmin todella turvonneet, mikä ei välity kuvien perusteella edes niin pahasti. Silmäni näyttivät todella pieniltä, koska ne olivat kaiken sen läskin peitossa. Tällä hetkellä kasvoni ovat sopivan kapeat, mutta aina herkuttelun jälkeen turpoan todella paljon nimenomaan kasvoista.

   Jos rasvsprosentti menee liian alas, silloin kasvoista tulee omaan makuuni liian kapeat. En kuitenkaan ymmärrä miksi joku ruiskuttaisi täyteaineita saadakseen kasvoihin pyöreyttä.

 2. Olet upeassa kunnossa ja muutenkin kaunis! Hard work obviously pays off. 🙂 En ole tainnut ennen kommentoida, mutta blogisi on kiva. Täällä ei ole liikaa mainoksia ja sisältö ei ole vain ostamista, tavaraa tai jonkinlaista luksuselämäilluusioita. Pidän treenaukseen ja terveellisiin elämäntapoihin liittyvistä postauksista, mutta kyllä ne shoppailujututkin on kivoja luettavia.

  Yhden kritiikin haluaisin esittää. Se perustuu tuntemuksiin, joita olen aina silloin tällöin saanut luettuani tekstejäsi. Älä ole liian ankara itsellesi. Olet tehnyt mielettömän työn laihdutusprojektissasi ja saat olla tyytyväinen itseesi ja antaa kiitosta sille, joka sen ansaitsee: sinulle! Motivaatio ja tavoitteet ovat hyväksi, mutta liika ankaruus ja ruoskiminen hidastavat kehitystä. Tuntuupa typerältä antaa pyytämättä neuvoja tuntemattomalle. Mutta neuvot olivat kaikella hyvällä tarkoitettu 🙂 Mukavaa ja aurinkoista kevään jatkoa!

  • Moikka ja kiitos paljon!:)

   Olen samaa mieltä kanssasi siinä, että kritisoin itseäni aivan liikaa. Olen positiivisen ajattelun puolesta puhuja, mutta usein positiivisuutta ja rakkautta itseään kohtaan on todella vaikeaa toteuttaa. Omakuvani on edelleen hyvin vääristynyt ja laihduttaminen on ennen kaikkea henkisesti ollut paljon vaikeampaa, kuin mitä olin kuvitellut. Psyykkiset ongelmani ja esimerkiksi niistä johtuvat ahmimiset tms, ovat huomattavasti hidastaneet kuntoprojektini etenemistä, joten olet oikeassa, että liika ankaruus hidastaa kehitystä! Tavoittelen omaa mielikuvaani täydellisyydestä ja haluan olla paras versio itsestäni, joten en tule päästämään itseäni vähällä! Vasta sitten, kun saan päänsisäiset asiat kuntoon, pääsen oikeasti kiinni terveelliseen elämäntyyliin!

 3. Siis sä oot niin upea ja kaunis että huhhu! aivan ihanan näkönen 🙂 t. kade

 4. Vähän ohi aiheen ihan mielenkiinnosta kyselen että kuinka pitkä olet? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta