Uudet Dr Denim farkut

Heippa!

Mä muistan, kun mua joskus häiritsi, kuinka monet bloggaajat jaksoi jauhaa jostain Dr Pepper vai mitkä lie farkuista, joihin ei muka tule polvipusseja – saleeee! Mä oon just sellanen, että alan heti epäilemään, jos bloggaaja hehkuttaa jotain tuotetta erityisen paljon ja ajattelen sen kehuvan tuotetta pelkästään mainostulojen vuoksi. 😀 Noh, musta on itestä tullu yks niistä ärsyttävistä hehkuttajista, koska oikeesti Dr Denim Plentyt on parhaat pillifarkut, joita oon koskaan kokeillu! Farkut istuvat niin napakasti ja muotoilevat jokaista kurvia, että polvipusseja ei pääse muodostumaan. Ikinä ei muuten kannata ostaa farkkuja, joissa on pelkästään puuvillaa, koska ne venähtää käytössä ihan älyttömästi. Elastaani auttaa pitämään housut kuosissa, joten sitä olisi hyvä olla noin 5 %! t:vaatemyyjä-Pipari. 😀 Oon siis totaalisen rakastunu näihin housuihin ja näihin on myös hurahtanut mun sisko (osti heti kolmet) ja mun kaverit. Sitten kun näitä on kokeillut vasta tietää mistä on jäänyt paitsi!

Tilasin viime viikolla Nellylta uudet Dr Denimit tummana farkunsinisenä ja omistin siis jo aikaisemmin mustan ja mustansiniset. Vaikka nämä ovat myös Plenty -mallia, ovat nämä hieman isommat verrattuna esimerkiksi tummansinisiin, jotka ovat pientä kokoa ja näistä olisi varmaan mennyt S koko. Päätin kuitenkin pitää nämä ja ovatkin olleet kovassa käytössä tällä viikolla. 🙂 Jos haluaa tilata näitä Nellylta tai Stockan verkkokaupasta, suosittelen sovittamaan ensin esimerkiksi One Wayssa tai Carlingissa. Omien kokemuksien perusteella voisn sanoa, että värilliset farkut ovat pientä kokoa, mutta mustat ja denimin väriset ovat reilumpaa kokoa. Aion ostaa kevään ainaka Plentyt vielä keltaisina ja valkoisina sekä mahdollisesti myös keskisinisenä. 🙂 Suosittelen näitä etenkin ns. ongelmavartaloisille (esim. mahaa, mutta kapeat jalat tai kapea vyötärö, mutta leveä lantio), jotka kaipaavat kunnon pillifarkkuja. Nämä istuvat vartalolle, kuin vartalolle! Huom! Mustat haalistuu todella nopeasti, vaikka ei pesisikään niitä, joten siihen kannattaa varautua. Aion kuitenkin ostaa niitä vastaisuudessa, koska ovat niin ylivoimaisen hyvät!

Päivän asua ja jalassa tietty Dr Denimit 🙂

Ps. Jos Dr Denimin mallit mietityttyvät
Plenty = korkeavyötäröinen (paras, etenkin jos on vähän vatsaa ;))
Kissy = Matalavyötäröinen
Solitaire = Todella korkea vyötärö

pipari

13 vastausta artikkeliin “Uudet Dr Denim farkut”

 1. Pakko sanoa, että kuuluin ennen noihin epäilijöihin.. Reilu viikko sitten maailmani muuttui täysin kun sovitin noita housuja. Uuu mama. Ja kassan kautta kotiin. Plentyt mustana on jalassa melkein joka päivä 😀

  • Niinpä, sitte vasta tietää, ku on sovittanu!!! 🙂 ja nehän istuu, vaikka on lihasta vähän enempi. 😉 mut siis unohdin tohon postaukseen kirjottaa, että ne mustat haalistuu tosi nopeesti, vaikka ei pesiskään. Mut aion silti ostaa niitä, koska ne on niiin hyvät! 🙂

 2. Itse myös epäröin kun kaikki hehkutti noita 😀 en uskaltanut tilata nellyltä koska olen 180cm pitkä ja yleensä housut joissa ei ole lahjepituutta on mulle lyhyitä mutta nyt noita on tullut tännekkin liikkeisiin myyntiin ja kotiutin viime viikolla omani ja ovat kyllä parhaat! 🙂 tosin kyllä nuokin housut löystyy päällä ostin xs koon mikä oli juuri sopivan napakka ja ekassa käytössä alkoi takapuolelta löpöttää mutta ei häiritsevästi 😀

 3. Nuo on kyllä malliltaan ihan parhaat, mutta.. Mulla ratkes takataskun kohdalta nuo housut n. 3kk käytön (eikä tod. ole ollut joka päivä jalassa). :/ Laitoin Nellyynkin palautetta mutteivat hyvittäneet mitään. 🙁 Reiän saa kyllä piiloon pidemmällä paidalla mutta jos se siitä enemmän ratkeaa..

  • Mulla on myös ollut dr.denimin sinimustat plentyt, joita ehdin käyttää ehkä 5kk kun reiden sisäsaumat alkoi purkautumaan ja tuli rumasti sellasia pieniä langanpätkiä esiin…myös takapuolen kohdalta housut alko ohentumaan käytössä(tai oli jo valmiiksi ohut kangas)että näkyi melkein kankaasta läpi ja ois varmaan tullu reikä jos oisin pidempään housuja käyttänyt. Sen jälkeen vähän epäilytti ostaa uusia kun on kuitenkin melko kalliit mutta ostin mustat plentyt, saa nähdä kestääkö ne paremmin käyttöä.

  • Vastaan tässä molemmille, eli reippaasti vaan reklamoimaan housuista! Vaatteiden tulee kestää kulutusta kohtuullinen aika. Jos housut ovat esim liian tiukat ja reidet hankaa toisiaan vasten, on silloin ”vika” käyttäjässä. Mutta ihmeessä reklamoimaan!!! Tai kannattaa ostaa stockalta dr denimit, koska stocka on hyvin joustava reklamaatiotilanteissa.

  • Vastaan tässä molemmille, eli reippaasti vaan reklamoimaan housuista! Vaatteiden tulee kestää kulutusta kohtuullinen aika. Jos housut ovat esim liian tiukat ja reidet hankaa toisiaan vasten, on silloin ”vika” käyttäjässä. Mutta ihmeessä reklamoimaan!!! Tai kannattaa ostaa stockalta dr denimit, koska stocka on hyvin joustava reklamaatiotilanteissa.

  • Dr.Denim antaa housuille vain 3kk ”takuun” ja sen jälkeen on turha reklamoidakkaan. Takaisin vastataan, että kyseessä ei ole housut vaan legginsit ja 3kk on niille kohtuullinen aika. Tästä takuusta ei missään puhuta mutta näin se vaan on kun koitin omia 4,5kk vanhoja Plentyjä viedä takasin kun takataskus lähti irtoamaan. Tästä lähin pysyttelen ihan vaan farkuissa, alunperinkään ei ois pitäny farkkumyyjänä erehtyä:). Pipru oisit voinu ottaa ihan reippaasti S koonkin,ainakin näin silmämääräsesti… Ja mustat jos haalistuu niin kannattaa heittää pyykin sekaan musta värjäysaine, riittää varmasti 2samaan aikaan palauttamaan mustan ”kirkkauden” ettei tarvii ostaa uusia:)! Ite pysyttelen tarpeeksi tiukoissa farkuissa tästä lähtien!

  • Mullakin alkanu vähän haalistua nuo mustat. Mistäs tollasta mustaa värjäysainetta saisi ostettua ? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta