Uutta ilmettä hiuksiin

Moro! Mun tekis hirveesti mieli käydä ostamassa kaupasta paahtoleipää ja Nutellaa, mut taidan jäädä suosiolla koneelle ja tyytyä veteen. Toisaalta, jos lähtisin samalla lenkille ja sen jälkeen menisin kauppaan, ni eiks se ois vähän niinku plus miinus nolla? 😀 HMMM! No ehkä just alkanut Rakas, sinusta on tullut pullukka saa mut jäämään kotiin. 😉

Kävin tänään piiiitkästä aikaa kampaajalla, koska haluan kesäksi uuden hiuslookin. Aloitimme kampaajan kanssa vaalennusprojektin ja nyt ensimmäisellä kerralla laitettiin tyveen tummanruskea väri ja kauttaaltaan ohutta raitaa. Lopputuloksesta tuli aika punertava ja ei vielä lähellekkään sellainen kuin halusin, mutta kyllä tästä vielä hyvä tulee. Punertavan vaaleat raidat tummanruskeassa pohjassa on vähän amis, mutta mitä jos käyttäisin näihin hopeashampoota? Kampaaja suositteli myös Color Maskia Toffeen sävyisenä. Entä jos heittäisin tähän Color Maskin Caramellina tai Lattena? Ehkä lukijoista löytyy kampaaja, joka osais neuvoa? 🙂

Kuva lainattu (Color Maskista on muuten myös musta, jota oon käyttänyt)

Tällaiset hiukset tavoitteena kesäksi… Onks kivat? 🙂

Kuva lainattu

Kuva lainattu

Kuva lainattu

pipari

21 vastausta artikkeliin “Uutta ilmettä hiuksiin”

 1. Hiukset on samaa sävyä kun mulla nyt, kesäksi on tarkotus vielä vaalentaa raidoilla…

  Hups just sorruin pullaan 🙁 No oon nyt kyllä kipee mutta kesäkunnosta ei tietookaan 😀

 2. Noi raidathan on hienot!:D ennen se oli niin kova juttu mut nykysin se on harvinaisempaa ja siks on jotenki ”freshimpää” nähä joskus jollaki raitoja!

  • Kiitos! 🙂 Välillä katon, että onpa kivat ja välillä, että vähän kotikutosen näköset. Mullaki ollu viimeks raidat neljä vuotta sitten. 🙂

 3. Mukavan näköset on jo nyt. : ) Ja kyllä se piristää se maski noita, toffeenvärisenä nimenomaan sävyttää sitä punaisuutta pois enemmän toffeeseen päin. : )

  T. Kampaajaopiskelija. ; )

 4. Jos haluat vaaleampaa/ kylmempää sävyä hiuksiin niin kääntyisin vanillaan tai silveriin, se caramel on punertavan ruskeaa hiuksissa, tiedän kun olen noita käyttänyt, vanillaa caramelia ja mandariniä ( ei ole hiuksissa keltanen vaan lämmin vaalea!).:) Tosi kivat en on kyllä noinkin.:)

  • Kiitos, mutta mulla ei oo tänään YHTÄÄN kaunis olo. Nää hiukset on ihan liian punaset ja hävettää olla koulussa. 🙁 Tai nää raidat on liian palkkimaiset ja kontrasti kuparin ja tummanruskeen välillä on liian suuri! Käyn ostaa hopeashampoon heti koulun jälkeen. 🙁

 5. Omg! sun tukka on nätti, mutta omg siks, että mulle kävi just samat! Kasvatin kaks vuotta omaa väriä takas ja sitten muutama viikko sitten kävin ottamassa raidat. MIKÄ VIRHE! Mulla on ihan sellanen olo, että oon menossa Ruusun aika-sarjan castingeihin… 😀 Mun pahin pelko oli kellertävät palkkiraidat ja juuri ne ”sain”. Kuvittelin, että me oltiin sen kampaajan kanssa käyty tosi tarkkaan mun toiveet ja pelot läpi, mutta olin lopputuloksesta niin järkyttynyt, etten pystynyt edes sanomaan, että vihaan niitä. Nyt mietin kuumeisesti,että mitä teen tälle. Takas en kehtaa mennä, en vaan pysty. Nää on just sellaset kotona tehdyn näköset… Mun poikaystävä tykkää, mutta (mistäsekinmitääntietää:D) ei, ei, ei. Tää ei vastannut yhtään mun visiota. Kehtaan just kulkee ihmisten ilmoilla, mutta hyvä luoja: mä näytän amikselta…!! Harmittaa, kun menin niin paljon rahaa hukkaan ja kaikki se vaiva oman värin kasvattamisesta, niisk! Eilen törmäsin mun inspiraatiokuvaan eli siihen mitä kampaamoreissulta hain, mutta vaikka miten päin sitä kuvaa kääntelis, niin ei se kuva kyllä muistuta kuin hyyyyyyvin kaukaisesti tulosta.

  En aikaisemmin edes tiennyt, että tukka on mulle näin tärkee! Ilmeisesti en ole aikaisemmin kokenut mitään tukkakatastrofeja sitten vuoden 1994 itseleikatun otsatukan.

  Täytyy kokeilla tota color maskia, jos se pelastais edes jotain.

  Nim. Amis-Helena

  Ps. Eka kommentti 😉

  • Moi amis Hellu!!!
   Mä kyllä tiesin, että mustista hiuksista saa haluamani vaaleen tuloksen vasta 4-5 värjäyskerran jälkeen. En kuitenkaan osannut odottaa, että mun on vaikee elää näiden välivaihehiusten kanssa. :/ Meen n kuukauden päästä uudestaan kampaajalle, mutta sitä ennen parannan väriä hopeashanpoolla ja colormaskilla.

  • Hahahah!:) Mulla taas on keski-/vaaleanruskea/maantienharmaa tukka, joten vaalennuksen olisi pitänyt onnistua kerralla. Mutta mikäs tässä, ihan pääsiäisen kunniaksi mennään tiputeemalla ;))

   ”Tipitii tipi tipi tipitii, kevät on vallaton, tipitii tipi tipi tipitii lintunen, kertoi sen!”

   \\amis

 6. Mun mielestä tosi hyvännäköiset nuo hiuksesi, tuovat mukavaa vaihtelua kun väri ei ole ihan niin kova musta pelkästään 🙂 Tumman/mustan hiuksen raidottamisessa on lähes mahdotonta saada ekalla kerralla raitaa, joka ei ole lämpimän sävyinen. Kestä nyt vain tuota kuparisuutta ja seuraavalla kerralla jos laittaa raitoja samoihin kohtiin on tulos taas jo paljon vähemmän punertava! 🙂 Raitojen päälle kannattaa monesti kampaajalla laittaa kevytväri, mikä peittää vähän oranssisuutta ja taittaa neutraalimpaan sävyyn.

  • Joo yritän kestää ja kyllä näistä tulee ens kerralla paremmat! Täytyy vaan malttaa! 😮 Oon vaan tosi tarkka hiusjutuissa ja sen takia häititsee.

 7. Itsellä oli täysin samanlaiset hiukset heti värjäyksen jälkeen kuin sinulla nyt ja parhaan tuloksen olen saanut käyttämällä Four reasonssin hopeashamppoota n. kerran viikossa ja väristä tulee pikkuhiljaa ihana, tavoitteenani on kesäksi hiuksille samat kuin sinulla! 🙂 Colormaskin Silveriä en suosittele, ei ole toimiva ! Colormaskin latte on kyllä hyvä ja käytän sitä itsekkin joskus 🙂

  • Mä kävin tänään ostamassa Lorealin hopeashampoon ja color maskin toffeena. Toivottavasti tulee paremmat! 🙂 Kallista tää sävyn korjaaminen, koska molemmat makso 16.90e. :/

  • Varmasti tulee paremmat ! 🙂 Olin ihan paniikissa heti värjäyksen jälkeen että apua pilasin hiukseni mutta hopeashamppoo+colormask yhdistelmä toimii ja nyt rakastan näitä 🙂 Ja hopeashamppoon voi jättää muutamaksi minuutiksi vaikuttamaan eikä pese sitä heti pois 🙂 Varoitan vaan että saattaa kuivattaa hiuksia aika paljonkin niin joku hyvä hoitoaine pelastaa siinä tapauksessa 🙂

 8. Musta sun hiukset on ihanat 😮 Tosi kiiltävät ja eloisat.. Toista ku tää mun oma kuiva reuhka, snif 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta