Nike+ lenkkikaveriksi

Moikka!
En ole mikään juoksufani, mutta muutama asia tekee juoksemisesta minulle hitusen mielenkiintoisempaa; Nike+ ja Spotify Premium. Ostin Nike+ Sport Kitin (n. 29.95e) viime kesänä ja siitä lähtien se on toiminut juoksukaverina  lenkeillä(eli kerran kuussa :D). Ostin muuten ihan turhaan Sport Kitin, koska jos sinulla on iPhone, tarvitset vain Nike+ anturin (n. 19.95e), mutta tätä ei Stockan myyjä tietenkään osannut minulle kertoa! Anturin lisäksi tarvitsee Nike+ kengät tai tavallisiin lenkkareihin voi tuunata vastaanottimen. iPhonesta löytyi muistaakseni valmiiksi Nike+ applikaatio ja sitten ei tarvinnut muuta kuin lähteä lenkille ja ohjelma alkoi jo kertomaan dataa lenkistäni (vauhti, kilometrimäärä, kesto ja suuntaa antavasti poltetut kilokalorit). Ainoa huono puoli on, ettei vauhtia ilmoiteta km/h vaan minuutit/km. Jos kuuntelee musaa lenkkeillessä, voi kuulla aina silloin tällöin väliaikatietoja puhuttuna, mikä on todella kätevää ja auttaa taas jaksamaan! 🙂 Tässä applikaatiossa on muitakin toimintoja (esim. datan siirto johonkin Nike+ yhteisöön tms), mutta itse en ole niitä käyttänyt.

Toinen vinkkini lenkkeilyyn on Spotify Premium, jota ei varmaan tarvitse ihmeemmin kenellekkään selittää, koska varmaan kaikki tietävät Spotifyn. Kaikki eivät kuitenkaan välttämättä ole tajunneet ladata Spotifyta kännykkään, jolloin voi kuunnella valitsemaansa treenimusaa ilman, että pitää ladata koneelle musiikkia. Olen joskus lähtenyt lenkille ilman musaa, mutta juoksu ei ole silloin kulkenut yhtään niin hyvin, joten kannattaa ihmeessä kokeilla näitä kahta vinkkiä, jos juoksu tuntuu tylsältä! 🙂

Olen tänään muuten herännyt jo ennen kuutta, koska siskon lapsukaiset ovat aamuvirkkuja ja päättivät herättää minut. Olisi ihan hullua aina herätä näin aikaisin, mutta eikös ne fitnessihmiset aina lähde aamulenkille joskus 5.30? Ne on ihan pimeitä! 😀 Sitä päivää odotellessa, että Piparista tulisi yhtä reipas!

Onko muita Nike+ käyttäjiä?

pipari

5 vastausta artikkeliin “Nike+ lenkkikaveriksi”

  1. Käytin joskus iPodiin kuuluvaa nike+-sovellusta, mutta siitä kenkäanturista loppui tosi nopeasti aina patteri. Tarkempaa tietoa saa puhelimen Sports Tracker -ohjelmalla ja nykyään en jaksa edes sitä raahata mukanani kun sykemittarissa on sisäänrakennettu gps. Mutta kukin tyylillään ja on tosi hyvä, että tällaisia motivaattoreita löytyy 🙂 Itselläni ainakin tulee juostua enemmän tällaisten apuvälineiden avulla.

  2. Juoksin ennen aina sillä Nike+ Running iPhone-ohjelmalla (siihen ei tarvinnut edes sensoria), kunnes Nike lakkautti sen Coach-ohjelman 🙁 Se oli niiin kätevä kun se teki viikkoohjelman, missä luki tarkasti kaikki päivät, pituudet ja nopeudet millä piti milloinkin juosta jos vaikka oli tavoitteena puolimaraton johonkin tiettyyn aikaan. Sittemmin siirryin RunKeeperin käyttöön, jossa on just noita erilaisia juoksuohjelmia. Mut Spotify on mullakin käytössä, ilman sitä pitkät lenkit ois tylsiä!

  3. Eikös se spotify maksa? Se ois niin kätevä, mutta en halua maksaa siitä, niin oon tyytyny nrj:n sovellukseen ja sieltä kuuntelen sitä dance-kanavaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta