Leopardia lenkille

Bongasin tänään Ginan ”urheiluosastolta” kännykkäkotelon, jonka voi kiinnittää käteen. Olen etsinyt tuollaista iphonelle jo pari vuotta ja nyt eteeni tuli kaiken lisäksi leopardiversio! Lyhyen ihmettelyn jälkeen tulin siihen tulokseen, ettei iphone edes mahdu tuohon, vai olenko väärässä? En saanut iphonea pois nykyisistä suojakuoristaan, joten en päässyt kokeilemaan mahtuuko kännykkä koteloon, mutta silmämääräisesti sanoisin ei. Jos jollain on tuollainen, niin mikä kännykkä siihen mahtuu?

Kuva lainattu

pipari

6 vastausta artikkeliin “Leopardia lenkille”

  1. Mulla ei ole GT:stä vaan muualta, netistä tilattu. Malli ihan samanlainen, en tietenkään ihan varma ole onko kokoeroa mutta minun Samsung galaxyni siihen juuri ja juuri mahtuu. Mutta se on kai vähän litteämpi kuin iphone?

  2. Mä kattelin tollasta Ginassa pari kuukautta sitten ja totesin, että mun Samsung Galaxy S2 ei siihen ainakaa mahtunut. Teki mieli kysyä henkilökunnalta, että mikäköhän idea on ollut tehdä kännykkäkotelo, johon ei mahdu luultavasti mikään nykyajan isoista älypuhelimista ja aika monella sellainen on 😀

  3. Teknik Magasinetista (Kamppi) saa vaikka mitä käsinauhakoteloita iphonelle.testattu loistaviksi todettu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta